To je to što me zanima!

Surogat baka rodila svojoj kćerki tri zdrave djevojčice

Jaci Dalenberg iz Woostera, Ohio, ponudila se da bude surogat majka svojoj kćerki Kim, koja je sa suprugom Joeom Cosenom planirala posvojenje
Vidi originalni članak

Baka je rodila trojčeke u bolnici Hillcrest u Clevelandu (SAD). Kim je sa suprugom Joeom razmišljala o posvojenju kada se 56-godišnja Jaci ponudila za in-vitro oplodnju. Nakon što se prvi puta plod nije primio, klinika Obiteljski partneri, koja je napravila program za planiranje obitelji, platila im je još jedan pokušaj. Djevojčice Elizabeth Jacilyn, Carmina Ann i Gabriella Claire rodile su se carskim rezom dva mjeseca prije termina. Svaka je bila dugačka oko 38 centimetara i težila oko 1,4 kilograma. Djevojčice, od kojih su dvije jednojajčane blizanke, i baka dobro napreduju.
- Moja sreća ne bi bila moguća bez moje majke. Moje djevojčice ne bi postojale, a san o djeci sa suprugom, ostao bi samo san - rekla je Kim Coseno, koja živi u Ashlandu, Ohio.
Kim ima dvoje djece iz prvoga braka, 18-godišnju Brittni i 13-godišnjeg Colina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_18727 25.10.2008.

    nikad ne bi da mi mama rodi dijete...ddd...pa to bi mi bila sestra. Booožeeeeeee

  • santea 25.10.2008.

    meni je ipak to malo bolesno

  • sablja 25.10.2008.

    Niti shvaćam, niti opravdavam, niti mislim da je humano. Kao prvo kćer ima svoju djecu, doduše s prvim suprugom pa joj je osjećaj majčinstva zadovoljen. Ako kćer više nije mogla sama roditi a toliko je željela još djece, bilo bi ljudskije i prirodnije da je zajedno sa suprugom usvojila djecu i tako učinila jedno lijepo djelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare