To je to što me zanima!

Susjed ga napao sjekirom, pa ga ovaj ubio pištoljem

Solin: Muškarac (49) je upucao svog susjeda (44) nakon svađe zbog parkirnog mjesta. Ivan F. je prilikom pada sjekirom 'zakačio' Igora L. po licu
Vidi originalni članak

Dvojica susjeda posvađala su se oko 18 sati ispred svojih kuća u Mravincima kod Solina. Dugogodišnji sukob oko parkirnog mjesta i prolaza eskalirao je u tragediju. Igor L. (49) ispalio je u Ivana F. (44) dva metka iz pištolja. Dok je padao, Ivan je sjekirom zahvatio Igora i ozlijedio ga po licu.
- Već dvije godine su se svađali oko parkinga i prolaza pored kuće ubijenog. Danas su se posvađali oko parkiranja automobila te se nakratko razišli. Igor je ubrzo došao pred kuću susjeda s pištoljem, a Ivan je, vidjevši ga, izašao sa sjekirom. Nakon još par rečenica, Igor je zapucao - ispričala je šokirana svjedokinja koja od poprišta sukoba bila udaljena par desetaka metara.
Policija je nakon dojave došla na adresu obračuna i zatekla krvavog Igora kako sjedi ispred svoje kuće. Iako su se bojali da bi mogao pružati otpor, jer u kući ima cijeli arsenal oružja iz Domovinskog rata, Igor se mirno predao. Policija ga je odvezla u splitsku bolnicu gdje su mu sanirali rane. Lakše je ozlijeđen. Inače, obojica muškaraca su bila branitelji. Ivan F. je prije par godina iz Virovitice doselio sa suprugom i četvero djece u Mravince. Kako kažu mještani, nije dozvoljavao da mu se itko parkira ispod prozora kuće, što je posebno iritiralo 'starosjedioce'. Ubojica je po jednima bio problematičan i agresivan, a po drugima dobar prijatelj. I on je otac, ima troje odrasle djece.
- Još prije neki dan Ivan je s djecom bio kod mene na dječjem rođendanu. Bio je odličan tip, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo i zbog takvog razloga - rekao je prijatelj ubijenog. Osim solinske policije na očevidu su bili istražni sudac Mlađan Prvan i tužiteljica Marina Matušan.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • stec 10.04.2010.

    da se barem svi pokoljete ,ionako ste na teret radničke klase

  • nemam pojma 10.04.2010.

    sad mu dat doživotnu, budala, ko zna di bi taj puka

  • ledena 666 10.04.2010.

    zbog parkirnog mijesta?!!!! Stvarno opravdano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare