To je to što me zanima!

Susjed joj čupao cvijeće, pilom rezao stabla i iskopao dvorište

PODIGLI OPTUŽNICU: Ovo nije prvi put da agresivni umirovljenik napada J. M., zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak za ometanje posjeda
Vidi originalni članak

Vlasnica obiteljske kuće J. M. u Svetičkom Hrašću bila je vani kad je njezin susjed, u rujnu prošle godine, krenuo u agresivni pohod na njezinu imovinu.

Kako se navodi u optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu, umirovljenik iz Ozlja ušao je u dvorište izvalivši pritom četiri betonska stupa s pletenom žičanom ogradom. Potom je motornom pilom i sjekirom posjekao šest stabala lijeske te ukrasni grm jorgovana, navodi kaportal.hr.

Divljanje je nastavljeno na stablu jabuke, s kojeg je muškarac stresao plodove, a onda je iščupao još četiri stupa ograde, oštetivši i obližnje čemprese. Nakon “uređenja okoliša” pristupio je i “komunalnim radovima”. Iskopao je zemlju te kroz susjedino dvorište proširio javni put. Državno odvjetništvo procjenjuje štetu na oko 5000 kuna.

Pritom, ovo nije prvi put da agresivni umirovljenik napada J. M., zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak za ometanje posjeda.

Njezin odvjetnik stoga je od suda zatražio da mu se izrekne zabrana pristupa, kako njoj, tako i njezinom zemljištu na manje 30 metara i to u sljedećih pet godina.

Inače, cijeli divljački ispad vidjela je druga susjeda, koja je potom obavijestila vlasnicu, te je ona uspjela na vrijeme pozvati policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Artusartus 02.06.2016.

    Ako je popis štete istinit (što nisam ubijeđen), onda je netko zaista lud ako je procjenjuje na 5.000 kuna.

  • Timmy2 02.06.2016.

    Taj je još i dobar,moj je gori.Kako je histerično rezao naš ćempers,dok istovremeno dio derutne šupe je u našem dvorištu i ne misli to maknuti,ali ja se ne želim spuštati na njegov nivo.Pravi susjed iz Pakla:- ))

  • blanjalica 02.06.2016.

    Batina je iz raja izašla. Od kad su taj paragraf maknuli iz prakse, svaki seronja može zajebavat kako hoće i koga hoće. Vratite paragraf o batini iz raja u praktičnu upotrebu i ovakvi dedeki će samo pućkati svoje lule i gladiti mačore po jajcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare