To je to što me zanima!

'Susjed me probudio i rekao da mi se netko autom zabio u kuću'

Dvojica mladića su, iz zasad neutvrđenih razloga, autom izletjeli s ceste i porušili betonsku ogradu. Jedan sudionik je lakše ozlijeđen, potvrdili su nam iz zagrebačke policije
Vidi originalni članak

Oko pet ujutro susjed mi je pokucao na vrata i rekao da mi se netko zabio u kuću. Ja nisam ništa čuo jer sam spavao u kući iza. Kad sam izašao van, imao sam što i vidjeti. Ograda je bila skroz porušena, a auto totalno razbijen. U njemu su bili neki mladi dečki, vozač je bio u šoku dok je suvozač malo više nastradao, ispričao nam je vlasnik kuće u koju se zabio automobil.

PU zagrebačka potvrdila nam je prometnu nesreću u subotu oko 5 ujutro u mjestu Lijevi Dubrovčak nedaleko od Ivanić-grada.

Nastala je materijalna šteta, a jedan sudionik je lakše ozlijeđen. 

- Čak je dio ograde odletio kod susjede, svi smo bili u šoku - kaže nam vlasnik. 

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • quadrolg 08.11.2020.

    Squadron de la Muerte Komentar ti nema veze s vezom, o čem ti pričaš, pa oronulih objekata i starih krševa po gradovima kolko oćeš.

  • Tiska.D 07.11.2020.

    Da li vi uopće znate tog dečka ili kako se to uopće dogodilo kolko ja vidim ovdje piše da se zabio u kuću itd a ne kako se to dogodilo tako da molim vas nemate pravo govoriti pol ovih stvari koje ste napisali o  dečku koj ne pije koj se ne drogira koj je sasvim normala za razliku od pola svijeta.... A kad budete znali ko je to i kako se to dogodilo onda pišite bilo bi vam pametnije da ništa niste pisali u komentare.... 

  • yocko 07.11.2020.

    Cesta je kriva 100%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare