To je to što me zanima!

Susjeda mu je iz dvorišta otela psa jer ju je nervirao lavež

Žena (43) ušla je u dvorište i Reksija od 40 kila stavila u auto. Iz Vrpolja ga je odvezla u 15 km udaljeno Đakovo i ostavila. Otmicu Reksija vidjeli su susjedi
Vidi originalni članak

Sretan sam,  naravno, a najviše unuci koji su umalo zaplakali kad su vidjeli Reksija, govori Paško Plevnik (75) iz Vrpolja pokraj Slavonskog Broda.

Njemu je sin Dalibor, zbog manjka dvorišnog prostora, povjerio dvogodišnjeg malamuta Reksa. No pas se nije dugo zadržao tamo. Susjeda (43) iznervirana lavežom i zavijanjem, ušla je u dvorište dok nikoga nije bilo doma i psa teškog 40 kilograma jednostavno ubacila u svoj auto. Odvezla ga je u 15 kilometara udaljeno Đakovo. Ondje ga je na livadi izbacila van i vratila se kući. Otmicu Reksija vidjeli su susjedi koji su odmah alarmirali Paška.

- Čim sam čuo što je susjeda učinila, odmah sam sve prijavio policiji. Ne želim probleme, ali odvesti tako psa i ostaviti ga na polju, nije u redu niti normalno - kaže Paško.

Ostavljeni Reksi je nakon lutanja noć proveo kod jedne žene u dvorištu s kujicom. Ona je ujutro nazvala veterinare koji su očitali čip, a dobri ljudi iz Đakova odvezli su Reksija njegovu Pašku u Vrpolje.

Medi je teško u kući, vidim da jako pati

Teško mu je biti zatvoren od 8 do 20 sati. Prvo što napravi čim ga ujutro pustim u dvorište je da otrči desetak krugova, kaže Anton Šimonović čijem je psu sud zabranio da ide van zbog lajanja.     

Idi na 24sata

Komentari 269

  • marko389 25.03.2015.

    pas mora lajat

  • Alen leneSporcic 25.03.2015.

    kolika je bila otkupnina

  • ajetodoo 25.03.2015.

    Ženu bi treba nagraditi.Spasila je psa od lanca, a najbolje od svega je da je proveo nezaboravnu noć sa zgodnom kujicom.Da nije bio na lancu , sam bi pobjegao u kurvanje.Zov prirode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare