To je to što me zanima!

Susjeda zatukao čekićem, sudu rekao da se ne osjeća krivim

Na početku suđenja 25-godišnjem Luki Juretiću, optuženom za teško ubojstvo susjeda Vicenca Uvodića (92) i pokušaj teškog ubojstva njegove žene Senke (87) iz Solina, optuženik je rekao da se ne osjeća krivim
Vidi originalni članak

Optuženi Juretić izjavio je sucu Dinku Mešinu nakon čitanja optužnice da se ne osjeća krivim za ubojstvo koje mu se stavlja na teret, a koje se dogodilo prije godinu dana.

MASAKR U SOLINU Mladić ih napao nožem, batom i čekićem: Senka se oporavlja

Optužnica ga tereti da je krajem siječnja 2019. kasno poslijepodne došao na vrata susjeda od kojih je zatražio malo brašna. Nakon što je ušao u stan, ničim izazvan, bračni par počeo je udarati tupim tvrdim predmetom i bosti oštrim predmetom. Vicenco je dobio 13 udaraca po glavi i tijelu čekićem i batom za meso te ubod nožem u trbuh. U optužnici se navodi i da je Senki zadao više udaraca, slomio desnu ruku i nanio teške ozljede ruke i glave. Ukrao je nakit, novac i ostale predmete iz stana te otišao. Vicenco Uvodić je odmah umro, a njegova žena Senka tri mjeseca poslije.

MONSTRUM IZ SOLINA Mlatio ih je batom: Senka je sva u krvi dozivala susjede

Kako je dosad utvrđeno, Juretić je taj teški zločin počinio u ubrojivom stanju, a analiza je pokazala da nije bio pod utjecajem droga ni alkohola.

Suđenje se nastavlja sutra, kad bi trebala svjedočiti tri svjedoka. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.01.2020.

    Ja mislim da je susjed kriv. Da nije bilo susjeda nebi ga on zatukao cekicem

  • billi Galeb 20.01.2020.

    Ovaj je zaslužio 50 godina bez pomilovanja, a ne Filip !!!

  • budalajlama 20.01.2020.

    kod nas su samo ceste krive, ali se ni one ne osjećaju krive, koliko god grbave bile

Komentiraj...
Vidi sve komentare