To je to što me zanima!

Susjedi u šoku: Ne vjerujemo u ovo, pa bio je toliko brižan otac

Bihać: Službeno je potvrđeno da je riječ o trostrukom ubojstvu i samoubojstvu. Navodno se obitelj Admira Sovića (37) borila s lošim materijalnim stanjem i općim siromaštvom, a onda ga je i žena ostavila...
Vidi originalni članak

U petak ujutro policija je nastavila očevid velike tragedije u bihaćkom naselju Mali Lug, u kojoj je Admir Sović (37) ubio svoje troje male djece, a potom počinio samoubojstvo. Kako je za Dnevni Avaz rekla Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a BiH, mjesto ove velike tragedije još je osigurano. Službeno je potvrđeno da je riječ o trostrukom ubojstvu i samoubojstvu. 

STRAVA U BIHAĆU Prijatelju najavio pokolj? Ubio troje djece, a potom se objesio

Snijeg i pustoš na ulicama: Uz kuću naslonjena tri dječja bicikla...

Kako piše Klix.ba, ujutro je u Malom Lugu vladala potpuna tišina.  

- Gusti snijeg i pustoš na ulicama donekle "prikrivaju" činjenicu da se prije nepuna 24 sata u ovom naselju dogodilo nešto što je uznemirilo mještane, ali i širu javnost. Tek policijsko vozilo, žute trake i istražitelji ispred malene trošne kuće daju do znanja da nešto nije u redu. Uz kuću su naslonjena tri dječja bicikla prekrivena snijegom... Nikom nije jasno što je natjeralo Admira da počini ovaj strašan zločin - piše Klix.ba. 

Susjedi su u šoku nakon tragedije, te još ne vjeruju da je Admir to mogao učiniti, posebno jer su ga znali kao brižnog oca.  

- Djeca su išla u vrtić prije tri godine po tri sata dnevno. On je njih dovozio svaki dan i odvozio, oblačio i obuvao. Na društvenim mrežama objavljivao je svakodnevno njihove slike - kazali su susjedi za Dnevni Avaz. Navodno je supruga Leila prije dvadesetak dana ostavila Admira. 

Rekao je prijatelju što planira?

Kako se neslužbeno doznaje, zajedničke poznanike i prijatelje molio je da joj poruče da se vrati. No, ona to nije nije željela i upravo to bi mogao biti okidač ove stravične tragedije. Navodno je Admir prijatelju najavio što planira, a navodno je i supruzi  rekao da će ubiti djecu i sebe ako ga ostavi. 

Šokantnu scenu u kući prvi je vidio brat Admirove supruge, koji je policajac i koji je živio s njima u istoj kući. 

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba od poznanika obitelji, a koji su željeli ostati anonimni, nekoliko stvari je moglo utjecati na ovaj čin. 

NAŠAO IH ŠOGOR Tragedija u Bihaću: Ubio troje djece, pa sebi oduzeo život

Problemi s roditeljima, ženom, neimaštinom...

- Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenarij nagnao ga je da iz obiteljske  kuće u mjestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Uz probleme s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je također duže trajalo - rekao je poznanik porodice. 

Prema njegovim riječima, obitelj se cijelo vrijeme borila i s lošim materijalnim stanjem i općim siromaštvom, što je svakako moglo doprinijeti lošim odnosima. A onda ga je napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se Admir nije mogao dugo boriti.

Ahmir je imao sedam, Neila pet, a Ajlan dvije godine...

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Zelenoko 15.12.2018.

    Brižan otac ne kolje svoju djecu.....

  • 14.12.2018.

    Pogledala sam mu FB profil, i izgleda potpuno isto kao i profili likova koji s djecom u naručju pišu bolesne komentare na članke o homoseksualcima.

  • Fenix_7 14.12.2018.

    Lik je bio takav kakav je bio. Jedino nikako ne razumijem majku koja je takvom deb... ostavila ovako malu djecu iz bilo kojeg razloga. Očito su za psihijatriju bili oboje i prije ove tragedije. Strahota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare