To je to što me zanima!

Još love ubojicu: 'Od straha se zaključavamo i danju i noću...'

Policija u Slavonskom Brodu intenzivno traga za ubojicom Željka Bohača (64). Obitelj je šokirana, kao i susjedi koji kažu kako se zbog straha u kuće zaključavaju i danju...
Vidi originalni članak

U kući u slavonskobrodskom naselju Mikrorajon jučer je nastavljen policijski očevid radi rasvjetljavanja okolnosti ubojstva Željka Bohača (64), vlasnika kuće. Krešimir Babić, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, i policija i dalje smatraju kako je riječ o nasilnoj smrti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Očevid je u tijeku i tijekom dana oglasit ćemo se priopćenjem – rekla je Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica.

Susjedi ubijenog Bohača su potpuno šokirani.

- Ovo je strašno što se dogodilo. Naravno da nas je i strah, nikad ne znaš. S tragično stradalim susjedom bili smo dobri, poštivali smo se, kao i sa svakim u ovoj ulici. Nisam čuo da bi možda imao nekih problema, ali ovako nešto, to je strašno. Sad stalno imamo zaključana vrata. I danju i noću - kaže za 24sata Pejo Andrijanić, Bohačev prvi susjed.

Odmah nakon te tragične vijesti supruga pokojnog vratila se iz Zagreba, gdje je od ponedjeljka bila u posjetu kćeri. Što se dogodilo dok je bio sam i kako se, po svemu sudeći ubojstvo, dogodilo, utvrdit će istraga koja traje.

Supruga je bila sva u šoku i privremeno je kod rodbine. Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Krešimir Babić i jučer nam je neslužbeno potvrdio kako sve upućuje na to da je riječ o nasilnoj smrti, o detaljima nije želio govoriti kako bi se istraga odvijala u željenom smjeru. Susjedi Bohačevih samo nijemo prolaze i ne žele ništa reći, a iz policije, čiji djelatnici osiguravaju kuću, rade na očevidnim radnjama te usput “češljaju” dvorište i prilaze kući u kojoj je nađen mrtav vlasnik, kako bi eventualno pronašli tragove za utvrđivanje novih činjenica. 

Tragova, neslužbeno doznajemo, u kući, dakle na mjestu događaja, ondje gdje je Bohač nađen mrtav, ima i dovoljno da bi se potraga usmjerila u pravom smjeru. Kako neslužbeno doznajemo, ozljede koje su vidljive na tijelu tragično stradalog posljedica su nekog oštrog predmeta, ali nikako ne upućuju na mogućnost suicida, takva se mogućnost isključuje. Istraga se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • budalajlama 05.05.2017.

    Badava im zaključavati vrata kad će mu oni sami otvoriti kad pozvoni. Pa to je onaj fini komšiija koji svakom pomogne kad treba(i ne treba). Ili će ući kroz prozor.

  • BrunetteSB 05.05.2017.

    Kao i uvijek, naši novinari ne ispitaju istinitost uličnih navoda pa izniknu clanci puni netočnosti.. Gosp. Bohac bio je pošten i dobar čovjek, Hrvat, katolik, prema svima jednako korektan bez obzira na nacionalnost. Navedeni ljudi koji su davali izjavu nisu mu rođaci kako je predstavljeno, tako da nije Srbin, a i da je nitko nije zaslužio ovakvu smrt. I nije uopce on vlasnik kuće, nego je kuca vlasnistvo njegove živuće punice! Ovakvu strašnu smrt nitko nije zaslužio i nadam se da ce se saznati tko je počinitelj i biti primjereno kažnjen za ovaj zločin. Iskrena sućut obitelji!

  • Mario Rob 05.05.2017.

    Policija treba. Pozvat inspektora kolumba on to rjesi u sat vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare