To je to što me zanima!

Šustar namjeravao smijeniti pomoćnika pa ipak odustao

Večernji list neslužbeno doznaje da je ministra obrazovanjaPredraga Šustara šokirao Karinov račun za hotelski smještaj u iznosu od 30 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Iako je prijedlog za smjenu pomoćnika ministra obrazovanja Momira Karina poslan u Vladu, do smjene ipak neće doći jer se ministar Predrag Šustar predomislio i prijedlog povukao.

Večernji list neslužbeno doznaje da je ministra obrazovanjaPredraga Šustara šokirao Karinov račun za hotelski smještaj u iznosu od 30 tisuća kuna. Šustar je Karinu postavio ultimatum – ili će sam platiti taj trošak ili će ga smijeniti. Pomoćnik Karin nekoliko je dana šutio i nije se izjašnjavao, pa je u utorak Šustar pripremio zahtjev za smjenu.

– Nisam kriv. Od imenovanja sam bio u hotelu “Internacional”, ali smo moja tajnica i ja uporno tražili slobodan stan od DUDI-ja. Rekli su nam da ga nemaju i da će prvi slobodan biti početkom svibnja – objasnio je Karin.

Ističe da ne bježi odgovornosti i da će račun biti plaćen.

Jutarnji list javlja da je Šustar zbog propusta stručne službe koja ga nije na vrijeme obavijestila o prekomjernim troškovima pomoćnika, ipak odlučio poduzeti sankcije. Iako u kabinetu ministra nisu željeli službeno potvrditi, razrješenje na vlastiti zahtjev podnijela je glavna tajnica Ministarstva Sara-Sanela Butorac, zaposlena u Ministarstvu od 2002. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kunigunda 28.04.2016.

    jesu li karin i tajnica makar bili u istoj sobi da imamo manje za platiti

  • jozabroz 28.04.2016.

    to sta "saznaje vecernji list" je i vama valjda bitnije od veceg skandala u tom ministarstvu kojeg uopce ne spominjete?

  • MAX 2010 28.04.2016.

    u cijeni su i usluge metrese-slobodne poduzetnice ?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare