To je to što me zanima!

Šustar: Mi smo odavno trebali vezati prijevoz uz dohodak

Ključna poruka je da vozimo po starom do početka nove školske godine. Zahvalan sam ministru financija da smo iznašli ta sredstva, bit će u amandmanu, rekao je ministar
Vidi originalni članak

Raduje me da idemo po starom modelu do početka nove školske godine, davno smo trebali vezati taj model uz dohodovni i imovinski cenzus. Moramo konačno to napraviti, rekao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar. 

- Ključna poruka je da vozimo po starom do početka nove školske godine. Zahvalan sam ministru financija da smo iznašli ta sredstva, bit će u amandmanu - rekao je i dodao kako je ministarstvo financija osiguralo dvije trećine iznosa, a ostatak će osigurati ministarstvo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komentirao je i peticije znanstvenika zbog smanjenja proračuna za znanost te rekao kako je normalno da su svi zabrinuti. 

- Ipak osjeća se konsenzus oko stvari koje nisu dio dnevne politike. Podržavam svaki jasan doprinos uglednih znanostvenika, ali hajmo to raditi kontinuirano, a ne samo kad to nekome odgovara - poručio je Šustar.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stari mudrac 15.03.2016.

    ne samo prijevoz ministre, nego i ljekove, pravo na slobodu kretanja, pravo na ispovijed i hostiju, sve to treba uvjetovati dohodovnim cenzusom. konju jedan kako te nije sramota!!!!!

  • dobro jutro 15.03.2016.

    Svugdje u svijetu davanja se vezu uz dohodak,treba vam sto godina da to napravite,zato sto svi prave zakone za sebe

  • Dosta! 15.03.2016.

    Oduzmi pa daruj,školstvo nije Kosovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare