To je to što me zanima!

Sutra je cijela hrvatska obala u crvenom! Bit će pakleno vruće

Crveni alarm koji označava izuzetno opasno vrijeme označili su za riječku, splitsku i dubrovačku regiju gdje će biti pakleno vruće s temperaturama i do 36 stupnjeva
Vidi originalni članak

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za sutra je upalio crveni alarm za riječku, splitsku i dubrovačku regiju gdje će biti pakleno vruće s temperaturama i do 36 stupnjeva.

Hrvatska danas

Pretežno sunčano i vruće, no nestabilno. Ponegdje kratkotrajna kiša pa i grmljavina, ponajprije u unutrašnjosti i češće sredinom dana i popodne.

Lokalno pljuskovi mogu biti izraženiji.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na Jadranu sjeverozapadni, a navečer i bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 36 °C, piše DHMZ.

Hrvatska sutra

Pretežno sunčano te i dalje vruće.

Uz dnevni razvoj oblaka vrlo je mala vjerojatnost za poneki popodnevni pljusak u gorju. Vjetar u unutrašnjosti slab. Na Jadranu u noći i ujutro slaba i umjerena bura, danju sjeverozapadni, uz obalu i jugozapadni vjetar.

Najniža temperatura zraka od 16 do 21, na Jadranu uglavnom od 23 do 28, a najviša između 31 i 36 °C, javlja DHMZ.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 11.08.2021.

    Paklene vrucine 🔥

  • kukutre 11.08.2021.

    U podne se na mojoj terasi temperatura penje i do 59-60! Ove vrucine su bile i nazad 6 godina, i tada zapazana temperatura je bila iznad 50 na suncu!! Zato i netreba izlaziti prije 17:00 h a ujutro do 10:00-11:00 h biti na otvorenom!Ovo treba izdrzati ipametno kroz ljeto!!! Pijte vode, minerala i uzivajte!

  • skija 11.08.2021.

    Iduca dva tjedna su kljucna🧐

Komentiraj...
Vidi sve komentare