To je to što me zanima!

Sutra se ponavlja glasanje u Zadru i Negoslavcima

U nedjelju se ponavlja glasovanje na pet biračkih mjesta zbog većeg broja listića u glasačkim kutijama od zaokruženog broja glasača na listama
Vidi originalni članak

Izbori se ponavljauju na dva biračka mjesta u Zadru, te jednom u Negoslavcima, Murskom Središću i Batini. Glasovanje će se ponoviti u Zadru u IX. izbornoj jedinici na biračkim mjestima 39 i 60 za liste izborne jedinice. U XII. izbornoj jedinici, izbornoj jedinici za nacionalne manjine, glasovanje se ponavlja u Murskom Središću na biračkom mjestu br. 3, u Negoslavcima na izbornom mjestu br. 1, te u Batini na biračkom mjestu br. 2. U Batini se izbori ponavljaju za kandidate mađarske nacionalne manjine, u Murskom Središću za kandidate austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine, a u Negoslavcima za kandidate srpske nacionalne manjine.Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestit će o privremenim rezultatima ponovljenog glasovanja, čim pristignu, na svojoj internetskoj stranici (www.izbori.hr), a također će izvijestiti o odazivu birača na ponovljeno glasovanje do 11 i do 16 sati, pisano i na internetskoj stranici u 11,30 i 16,30 sati.U ponedjeljak, 10. prosinca, u 13 sati na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru DIP će objaviti Izvješće br. 2 o privremenim i neslužbenim rezultatima izbora zastupnika u Hrvatskome saboru 2007. za izborne liste izbornih jedinica i za kandidate nacionalnih manjina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 08.12.2007.

    Opet su glasali mrtvi i izmišljeni,valjda budu sad samo živući,prijavljeni ali ne u dijasporu odmaglili pa da tu glasaju !

  • demian_ekv 08.12.2007.

    samo obmanjuju gradjane...pa nema srba u negoslavcima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare