To je to što me zanima!

Suze Nade Murganić za kraj: Kujundžić ju je tješio i tapšao

Kolegama želim svako dobro. Imali smo odličnu suradnju i s onima koji su ostali i onima koji su otišli i uvijek ću podržavati vaš rad, rekla je Nada Murganić
Vidi originalni članak

Zahvaljujem, predsjedniče Vlade, na ovoj prilici, zahvaljujem još jednom vama što ste me pozvali u svoj tim i Vladu. Bila mi je izuzetna čast da sam imala priliku biti ministrica. Kolegama želim svako dobro. Imali smo odličnu suradnju i s onima koji su ostali i onima koji su otišli i uvijek ću podržavati vaš rad, rekla je Nada Murganić na svojoj zadnjoj sjednici Vlade.

Nije mogla sakriti da joj je teško, a tješio ju je njezin kolega Milan Kujundžić.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na tužan način socijalna skrb javnosti je prikazana kroz ove strašne tragedije, ali, nažalost, tada su i građani vidjeli koliko je taj sustav zahtjevan i koliko sam socijalni radnik ne može učiniti mnogo. Ja sam ih razumjela i s njima sve to proživljavala, kazala je, između ostalog, Murganić koja je zahvalila svima koji rade u sustavu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • škver 19.07.2019.

    I ja plačem jer mi djetetu nema lijeka . Ne mogu se siti,zašto ta gore plaće? A njoj nema položaja. A da se minjamo?

  • barbara.. 18.07.2019.

    I ja sam plakala kad su mi zablokirali racun radi tri neplacena ceka,a hranim troje djece sa 2400 porodiljnog

  • Lun@777 18.07.2019.

    Pa naravno da plaće, tko ne bi plakao za tako dobrim poslom, dobrom plaćom i svim privilegijama koje nosi ministarsko mjesto. No, bar je pokazala da ima "muda", pa došla na zadnju sjednicu Vlade, za razliku od Žalac i Tolušića. No svemu jednom dođe kraj, pa tako i ministrima. Za godinu dana svi oni odlaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare