To je to što me zanima!

Sva trojica puštena na slobodu: Vidio je smaknuće, ali je šutio

NEMA POTREBE ZA PRITVOR: Ivan Škarić (20), Lovre Tabula (18) i 17-godišnji Vodičanin se terete za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela
Vidi originalni članak

Dok je Tinu Šunjergi (19) sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i radi neometanog odvijanja postupka za osobito teško kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, sva trojica prijatelja ubojice iz Čiste Velike su na slobodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najmlađi, 17-godišnji Vodičanin, pušten je ponedjeljak, nakon noći provedene u policijskoj postaji, dok su Ivan Škarić (20), mladić iz Čiste Velike koji je s Tinom bio u automobilu kad je ubio majku, te Lovre Tabula (18), na čiji je rođendan ubojica otišao nakon smaknuća roditelja, nakon ispitivanja u Županijskog državnom odvjetništvu u Šibeniku također pušteni.

Oni se terete za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela

- DORH nije smatrao da ima osnove da se zatraži određivanje istražnog zatvora i pušteni su odmah u utorak popodne nakon ispitivanja. Sad čekamo potez Državnog odvjetništva - rekao nam je odvjetnik Branimir Zmijanović koji brani 18-godišnjeg Lovru Tabulu. 

Da je Škarić, koji je svjedočio klasičnoj egzekuciji Tinove majke Silvane, prijavio ili roditeljima ispričao što je vidio, najvjerojatnije bi spasio život nesretnog policajca Marina. Međutim, i on je šutio i samo svukao krvavu odjeću te krenuo na zabavu. Svoju šutnju u istrazi pravda strahom.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • žaba davi rodu 29.03.2017.

    Konačno su došli do pamet Šešelja su pustili zapravo ne pustili nego otjerali iz zatvora nakon 10 tak god dok im se je dobro i debelo naj ,,, bo matere na sličnu temu

  • Adolf_1 29.03.2017.

    Ako neko obije banku, a vozač ga čeaka da pobjegnu sa lovom onda vozač nije kriv jel je samo vozio i gledao, tako nekako ovo zvuči... mali Šarić treva dobiti 10g min. ili da izvrši što je obećao Tinu i on svoje pokokati... trećeg nema... :) zato ga molim da rezervira u 24h naslovnu i dobra je reklama za Šibenik..

  • press3 29.03.2017.

    treba ih pustit imamo viska lopova sad jos i ubica bravo zivjela hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare