To je to što me zanima!

Svađao se s bratom u dvorištu pa ga pogodio samostrelom

Policija kaže kako je brat brata pogodio u prsa i teško ozlijedio. Ozlijeđeni se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Sušak, a napadač je u policiji na obradi
Vidi originalni članak

Braća su se posvađala u ponedjeljak oko 14 sati u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Lič kod Fužina. Jedan je muškarac (60) drugog (48) ranio strelicom samostrela. Policija kaže kako ga je pogodio u prsa i teško ozlijedio. Ozlijeđeni brat se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Sušak, a napadač je u policiji na obradi.

Prema neslužbenim informacijama napadač je M.B., a ozlijeđeni je I.B. S njima u obiteljskoj kući živi i treći brat Ž.B. On je rekao kako ne zna što se dogodilo jer u to vrijeme nije bio doma. 

Susjedi kažu kako je I.B.  oženjen i ima dvoje djece. Brat koji ga je napao također je oženjen no nema djece, dok Ž.B. nema suprugu. Susjedi kažu i kako su se braća često svađala. Dodaju da je M.B. prije prije dvije godine razbio glavu Ž.B. zbog čega je navodno dobio kaznu od osam mjeseci zatvora. Susjedi su rekli i da je M.B. prije deset godina na njih bacio bombu te kako se M.B. odrekao obiteljskog prezimena. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Icarus 24.05.2011.

    Strelicom ga je ranio... Tak zvuči kao strelica za pikado O.o

  • ante-portas 24.05.2011.

    sta ti je bratska ljubav...

  • miki 30 23.05.2011.

    doso robin hood...

Komentiraj...
Vidi sve komentare