To je to što me zanima!

Svadba: Otvor’, ženo, kapiju, evo mene i mog kamionaaa...

Tako se vozi u brak: Davor Matijević (25) iz Beravaca po svoju Natašu Kitanović (27) stigao u okićenom tegljaču. Mladu je oduševila zračna truba kamiona
Vidi originalni članak

Veliki kamion na čelu svatovske kolone baš i nije uobičajena slika koja se vidi u Slavoniji. Možete misliti kakvo je to bilo iznenađenje, rekla je Ana Cvitan.

Njen brat Davor Matijević (25) iz Beravaca kraj Slavonskog Broda u petak je pripremio iznenađenje svojoj odabranici Nataši Kitanović (27). Mladoženja je po nju u Veliku Kopanicu, udaljenu oko pet kilometara, došao okićenim kamionom Volvo. Tako je mladenka, umjesto u luksuznu limuzinu, morala ući u kabinu moćnog tegljača.

- Zbog visokih stepenica, a i vjenčanice, Davor joj je pomogao da uđe i izađe iz kamiona, što su burnim pljeskom popratili okupljeni svatovi - kaže Ana.

Poslije vjenčanja uzvanici su pošli u Sikirevce u svečanu dvoranu Vuković Centra, do koje su se mladenci vozili kamionom uz zvuke jake zračne trube.

- Ne znam je li se Nataša i ranije vozila s bratom u kamionu, ali sam sigurna da će ovo pamtiti cijeli život. Koliko sam vidjela, njoj se to jako svidjelo, a i svim svatovima, koji su to zabilježili svojim mobitelima i fotoaparatima - zaključila je Davorova sestra Ana. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • Zorba 19.08.2015.

    Ovdje je prica o bratu i sestri, a sto je s mladencima? Tko se tu ozenio i protiv koga?

  • BROCO 19.08.2015.

    Naravno tako je to u Slavoniji a pored ove pjesme bilo je i jos pravih pjesama koje nikom zivom ne smetaju osim ponekima u 24 sata i naravnpo Vladi a nitkom zivom kod nas ne smaeta

  • Artusartus 19.08.2015.

    Poštovani, ovo je Vaš nivo i predlažem da se SAMO njega i držite (prepričavati članke na "inostranskim" jezicima, npr. o lomljenju nogu "Britankama", je prezahtjevno za Vas).

Komentiraj...
Vidi sve komentare