To je to što me zanima!

Svaki Bradley koštat će nas oko dva milijuna dolara, Banožić je tvrdio da su to obične 'kante'

Prva je prosudba bivšeg ministra obrane Marija Banožića bila da ponuđena vozila nisu adekvatna. Na inzistiranje zapovjednog kadra OSRH i izravno prozivanje Milanovića omekšao je tvrdi stav MORH-a
Vidi originalni članak

Prva američka borbena vozila pješaštva M2A2 Bradley stigla su u RH. Radi se prvom kontingentu od 22 od ukupno 89 borbenih vozila pješaštva (BVP) na kojima će biti izvršen remont u pogonima tvrtke 'Đure Đakovića' u Slavonskom Brodu. Tvrtka je potpisala ugovor s američkom tvrtkom BAE Systems te će zajedno sudjelovati u procesu modernizacije vozila.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • vinja 12.12.2023.

    Kad bi svijet bio pametan ulagao bi u formiranje ljudskih pozitivnih potencijala i zdrave svijesti o životu na ovoj planeti. Umjesto toga natječe se tko će izmisliti ubojitije oružje da usmrti drugoga, sve s opravdanjem brige o vlastitoj sigurnosti. Jadno je to.

  • Mislilac 12.12.2023.

    Taj Bane nije sam svoj ali ovaj puta je u pravu. Znači taj obnovljeni otpad M2A2 Bradley će nas koštati 2 mil. eura a novi M2A2 Bradley piše da košta  3.166.000 dolara što je nešto preko 3 mil. eura. Pa nikad nebi kupio otpad koji će se renovirati a neće biti ni približno kvalitetan kao novi a renovirani otpad košta 2/3 cijene novoga. Netko je tu lud.

  • melin51 11.12.2023.

    Između ostalog zato su došli na remont u ĐĐ kako bi se uradila arhitektonskih poboljšanja. Za Baneta, Bradley vozila su bila neprikladna u lovu na visoku divljač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare