To je to što me zanima!

'Svaki dan pojedem cijelu rolu wc papira...i ne mogu prestati'

Britanka Jade Sylvester (25) sumnja da pati od rijetkog poremećaja naziva 'Pica', a koji izaziva poriv da u tijelo unosi tvari s malom ili nikakvom nutritivnom vrijednosti
Vidi originalni članak

Poznato je da trudnice tijekom trudnoće imaju neobične prehrambene kombinacije i zahtjeve, no Britanka Jade Sylvester (25) okusila je vrlo neobičan poriv - jela je toaletni papir. Sve je počelo u petoj trudnoći dok je nosila sina Jaxtona. No, i nakon poroda nastavila je hraniti svoj poriv. Danas joj je normalno tijekom dana pojesti cijelu rolu toaletnog papira.

'Paše mi tekstura dok se topi u ustima'

Sumnja da pati od rijetkog poremećaja koji se naziva 'Pica', a koji izaziva poriv da u tijelo unosi tvari koje imaju malu ili nikakvu nutritivnu vrijednost. 

- U drugom mjesecu trudnoće žudila sam za okusom toaletnog papira. Ni sama ne znam zašto. Jednostavno mi paše njegova tekstura dok se topi u ustima. Volim tu suhoću. Obitelj mi govori kako to nije dobro za mene, ali ne mogu si pomoći - kaže Jade.

Vjerovala je da će ju nakon poroda popustiti želja no nije prestala. 

Uvijek u kupaonici ima dvije role

- Ne mogu prestati. Stalno uzimam još i još. I nikada zbog toga nisam imala zdravstvenih problema - rekla je Jade i priznala kako svoj neobičan meni pažljivo skriva od djece, no kritiziraju je kada ju vide. 

Priznaje i da ima omiljeni okus. Preferira toaletne papire koje proizvode lanci trgovina i uvijek u kupaonici ima dvije role - jednu za jelo, a drugu za ono čemu služi, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Gatsby 26.12.2014.

    Bez senfa?

  • crna ja 13.12.2014.

    da ne povjeruješ kakvih gluposti ima na ovom svijetu

  • prosvijetljena 12.12.2014.

    Pišete da "pati" od rijetkog poremećaja.Ona kaže da joj "godi" ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare