To je to što me zanima!

Svaki dan u Saboru ima novu naljepnicu: 'Imam ja njih još!'

Etičko povjerenstvo tražilo je od kandidata za europske izbore Gordana Marasa (SDP) da prekine s neetičkim ponašanjem u Saboru, ali on od naljepnica s porukama ne odustaje.
Vidi originalni članak

Kandidat SDP-a na izborima za Europski parlament Gordan Maras ni nakon upozorenja Etičkog povjerenstva, koje je tražilo da odmah prekine s neetičnim ponašanjem u Saboru, ne odustaje od slanja poruka građanima naljepnicama na svom laptopu. Naljepnice na laptopu Maras mijenja svaki dan i od toga ne planira odustati. Poručio je da ima još dovoljno naljepnica s porukama koje građanima šalje na ovaj način. 

- Od samog početka kampanje ideja je da šaljem političke poruke svojim istupima u Saboru, ali i na druge načine, a vezano uz program za koji se zalažem - kazao je Maras. 

Ranije je kazao kako naljepnica na naljepnica na njegovom laptopu simbol otpora načinu na koji HDZ vodi kampanju. SDP-ovog kandidata za europske izbore Etičkom povjerenstvu, a prethodno i DIP-u prijavio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Moguće sankcije za kršenje pravila izborne promidžbe SDP-ovog kandidata za EU izbore Gordana Marasa znat će se u izvješću nakon izbora, poručili su iz DIP-a, a nakon što je njihovo etičko povjerenstvo Marasu izdalo pisano upozorenje na koje se on oglušio.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • papaurban2 03.05.2019.

    ...ima drugu naljepnicu ali mu je frizura...ista...!!

  • Puta Madre 03.05.2019.

    Jedan obični uhljebski hobit.

  • 03.05.2019.

    Pa taj mahrahs je u penziji ??? Mislio da je 67 godina !!! Šta traži u Saboru??

Komentiraj...
Vidi sve komentare