To je to što me zanima!

'Svaki teroristički čin trebamo gledati kao napad na naš život'

Uvijek moramo biti oprezni. Na najvišem stupnju pripravnosti smo. Pojačane kontrole nisu samo na BiH granici, kaže ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić
Vidi originalni članak

Uvijek moramo biti oprezni. Na najvišem stupnju pripravnosti smo. Pojačane kontrole nisu samo na BiH granici. Treba gledati svaki teroristički čin, ne samo u BiH, kao na atak na naš život, rekao je u četvrtak navečer u RTL Direktu ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Ostojić u petak putuje u Bruxelles.

- Nakon terorističkog čina u Parizu sastanak ministara je sazvan izvanredno, ne samo unutarnjih poslova, već i pravosuđa, s ciljem i inicijativama da se pojača kontrola na vanjskim granicama EU. To se ne odnosi samo na Schengen, već na zajedničko djelovanje u Grčkoj. Što se tiče hrvatskih građana, može se jedino dogoditi da, osim na zajedničkoj hrvatsko-slovenskoj kontroli, i članice Schengena imaju kontrolu na svojim granicama. Ali, uvijek je osobna iskaznica dovoljna - kaže Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zemuncevic 21.11.2015.

    Vidi Vidi i on RECE jednu pametnu!!!!A SVASTIKA sto je s njom GLAVONJA?????

  • zemuncevic 20.11.2015.

    Cuj njega,otkrio Ameriku,pa i napadaju na nase ZIVOTE!!!! Nisi valjda mislio da su dosli u LOV na FAZANE!!!!!!

  • CRNA GIZA 20.11.2015.

    glavni krivac za prolaz terorista u Europu i sada skreće pažnju sa bitnih stvari na nebitne, ali to je kod crvenih u genetskom kodu , laži i laaži .

Komentiraj...
Vidi sve komentare