To je to što me zanima!

Svakog petka pliva u bazenu i usput obavlja - veliku nuždu!?

Nepoznati počinitelj već pet tjedana za redom na Novom Zelandu izmetom onečišćuje bazene. Uprava je izgubila više desetaka tisuća dolara zbog čišćenja
Vidi originalni članak

Neobičan problem muči zaposlenike bazena Splash Palace u Novom Zelandu. Nepoznati počinitelj već pet tjedana za redom petkom navečer dolazi plivati i ostavlja 'mali podsjetnik' da je bio tamo tako da u bazenu obavi veliku nuždu .

Upravitelj bazena Pete Thompson kaže da su zbog toga izgubili desetke tisuća dolara zarade jer nakon svakog posjeta 'misterioznog nužditelja' moraju zatvoriti bazene na šest sati kako bi ih očistili .

Nije poznato je li krivac za 'kakicu' u bazenu samo jedna osoba ili više njih jer su izmet pronašli u tri bazena , onom za rekreaciju, za školu plivanja i glavnom bazenu.

- U jednom od tih bazena, nažalost, bio je proljev - kazao je Thompson za The Southland Times, prenosi Stuff .

Upravitelj bazena kaže da su na tragu pronalaska krivca, a ako ga ulove morat će dokazati da je bazene onečišćavao namjerno , a onda će mu naplatiti i čišćenje. Zbog svega su na ulazu u bazene stavili upozorenje onima koji pate od probavnih smetnji da ne plivaju u bazenu.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • zsmsms 23.03.2015.

    Možda čovjek ima zatvor pa me plivanje u bazenu pomaže da se olakša.

  • dudulica2 21.03.2015.

    ko ja svake godine u Jadran :))

  • toby 21.03.2015.

    Treba ga torpedirat u sridu

Komentiraj...
Vidi sve komentare