To je to što me zanima!

'Sve je to gluma, Kolinda samo želi ostati predsjednica...'

Svaki njezin potez unaprijed je isplaniran samo sa ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji, napisala je gradonačelnica Supetra Ivana Marković na Facebooku
Vidi originalni članak

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković kritizirala je predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović jer izbjegava komentirati napade na Srbe kod Knina.

- Kolinda nije reagirala na napade jer je u kampanji i boji se da ne izgubi koji glas.Žena je to, koju prije svega doživljavam da glumi svoju ulogu predsjednice i njoj je jedino i samo bitno da ostane predsjednica u svom ružičastom dvorcu. Sve je to samo gluma, to bacanje na nogometaše, te lažne suze, ta ljubav, veliko hrvatstvo...Svaki njezin potez unaprijed je isplaniran samo sa ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji.
Što se tiče Plenkovića, zadnjih godina u RH ustaštvo je normalizirano uz blagoslov politike koju on provodi.Jedna od ostavštine europski orijentiranog i uglađenog premijera biti će što je radi svoje anemične odlučnosti mjesecima tolerirao ploču s ustaškim pozdravom u Jasenovcu i svojim nečinjenjem legitimirao taj pozdrav u javnost. Oboje svojim mlakim reakcijama snose veliki dio krivice za brojne napade na pripadnike dugih nacionalnosti samo radi toga što pripadaju drugoj vjeri ili drugačije pričaju. Svojim su činjenjem ili nečinjenjem izravno utjecali na širenje nevjerojatne količine mržnje u društvu.
“Oštro osuđuju”. I točka. Samo radi bontona, pristojnosti i ničeg drugog
- napisala je SDP-ova gradonačelnica na Facebooku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • iskra21 26.08.2019.

    Ona je čisti fake oduvijek karijerna hladna osoba koja samo grabi i želi više više i to samo zbog sebe i svog ega....

  • Razum999 26.08.2019.

    Ovaj ravno1 se natakario na komuniste , pa proziva sve i svašta komunistima ,pa komunisti su ovo i ono !!pa daj malo argumentiraj ravno1 ,gdje nađe gradonačelnicu Supetra i komuniste ?? Žena govori normalnim jezikom svakog normalnog građanina svjeta !! zar treba nekoga tući jer je Japanac ? Tvoj crno bijeli svijet ja zapeo ne u 90-tim nego u 16 stoljeću ali na žalost takvih je 380000 glasača ili birača koji dijele isto mišljenje ...žalosno

  • NenadZG 26.08.2019.

    Zašto mi ne otvorimo tvornicu i trgovine za prodaju tople vode?

Komentiraj...
Vidi sve komentare