To je to što me zanima!

Sve počelo trovanjem ribom u Hrvatskoj: Bečanka ubila curu

Policija je utvrdila da je djevojka (25) zadavljena remenom. U krvi su joj našli sredstva za smirenje. I djevojka (31) je imala trgove lijekova u krvi. Tijekom uhićenja nije dala suvislu izjavu
Vidi originalni članak

Djevojku (31) iz Beča sud je pravomoćno osudio na liječenje u psihijatrijskoj ustanovi jer je 15. rujna prošle godine zadavila svoju djevojku. Sve je počelo u ljeto 2018. u Hrvatskoj. Djevojke su se otrovale ribom te je kod starije došlo do promjene osobnosti.

Počela je vjerovati da ju liječnici truju lijekovima. Njezina ju je djevojka uspjela nagovoriti da ode na liječenje u ustanovu no Bečanka je odbila liječenje i napustila je ustanovu u kojoj je provela samo jednu noć.

U rujnu su odlučile provesti opuštajući vikend u hotelu u Beču. No ubrzo su se posvađale. Kobnog dana je djevojka (31) rekla da njezina prijateljica iz Njemačke treba pomoć. Policija je utvrdila da je djevojka (25) zadavljena remenom. U krvi su joj našli sredstva za smirenje. I djevojka (31) je imala trgove lijekova u krvi. Tijekom uhićenja nije dala suvislu izjavu, a na sudu je tvrdila da se zločina ne sjeća, piše OE24. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 03.05.2019.

    Hahahahahahaaaa

  • pinkica123 03.05.2019.

    Imate šegrta na praksi koji je dobio da napiše neku čudnu priču? Nije mu baš uspjelo 😂😂😂😂

  • lastavica71 03.05.2019.

    E ovo ni Sherlock Holmes ne bi mogao skužiti🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare