To je to što me zanima!

Sve se moglo srušiti! Rastavili opasni vlakić u Velikoj Gorici

Vlakić stvara neizdrživu buku, mi smo tjedan dana iscrpljeni i nemamo mir. Djeca ne mogu zaspati, a kad požele voziti se na tome, mrak mi padne na oči, rekao nam je zabrinuti čitatelj...
Vidi originalni članak

Vlakić stvara neizdrživu buku, mi smo tjedan dana iscrpljeni i nemamo mir. Djeca ne mogu zaspati, a kad požele voziti se na tome, mrak mi padne na oči, rekao nam je zabrinuti čitatelj.

U parku na Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici prošlog je vikenda postavljen lunapark. Na tom se mjestu već godinama postavljaju lunaparkovi i do sada nije bilo problema.

- Mi znamo da im je ovo super lokacija, tu je vrtić i popodne je sve puno djece. Nismo se nikad žalili, ali ovo je stvarno opasno, a tek koliko je bučno, ne možete ni zamisliti - rekla nam je stanarka obližnje zgrade.

U lunaparku smo jučer zatekli nezadovoljne radnike koji su vlakić razmontirali. Kažu da su to učinili da udovolje ljudima te da ostatak parka ostaje tu do kraja zakupa.

Iz gradonačelnikova ureda ipak saznajemo da su vlasnici lunaparka bili primorani rastaviti vlak jer je bio neadekvatno postavljen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jersey 26.03.2017.

    Šta kaže HŽ? 😁

  • x00x 24.03.2017.

    Onaj gardaland pod hitno zatvoriti...kak je to tek opasno

  • x00x 24.03.2017.

    Roditelji su inzinjeri građevine, fizike ili neke druge grane pa znaju pod kojim uvjetima vlakic lunaparka mora biti postavljen...u buku necu ulaziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare