To je to što me zanima!

Sve tajne BB-a: Po danu nema spavanja, ne miči namještaj...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uhvatila me panika i klaustrofobija, ispričala je naša novinarka. Proveli smo samo sat vremena u potpunoj izolaciji i već bili šokirani strogim pravilima Velikog brata
Vidi originalni članak

Biti zatočen u kući najgori je osjećaj. Minuta traje beskonačno, a teško je procijeniti koliko je vremena prošlo jer nigdje nema sata, a mobitele su nam odmah oduzeli.

To su prvi dojmovi naše novinarke iz beogradske Big Brother kuće.

- Uhvatila me panika i klaustrofobija, iako je kuća prostrana. Ne mogu zamisliti da zatvorena provedem tri mjeseca. Nisam htjela ići na zahod, u strahu da me ne snime kamere. Strašno je da nigdje nemaš privatnosti i još moraš dijeliti svoju intimu s 14 nepoznatih ljudi - ispričala je naša novinarka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u petak.

U petak u 24sata čitajte još i:

Njima curi, a mi plaćamo: Voda skuplja 25 posto - Od 1. 1. 2016. na snagu stupa novi zakon prema kojem ćemo plaćati vodu koja nam nikad nije isporučena nego je izgubljena u lošim cijevima.

'Djeca više nikad ne smiju biti gladna' - Ministarstvo socijalne politike i mladih objasnilo je kako će točno rješiti problem gladne djece u školama.

Čokolada nas čuva od štetnog UV zračenja - Opekline od sunca se tretiraju zobenom kašom, maslinovo ulje čuva vid, jogurt je učinkovit protiv paradentoze, a probavne smetnje brzo ublažavaju ljekoviti pripravci od aloe vere.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 54

  • LumbinHoo 04.09.2015.

    Teletabisi,teletabisi :)

  • varešak 04.09.2015.

    Tajne u B.B-u tko bi rekao da i to postoji.

  • DoraKukec 04.09.2015.

    kuća ko za teletabise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare