To je to što me zanima!

Sve za pobjedu: Milan Bandić žica potpise sportaša za izbore

U privitku maila može se otvoriti tablica u koju treba upisati redni broj pod kojim se daje potpora, ime i prezime, ime kluba u koji je sportaš učlanjen i na kraju se treba potpisati
Vidi originalni članak

Gotovo da nema sportskog kluba u Zagrebu koji nije dobio e-mail s obrascem za iskazivanje potpore gradonačelniku Milanu Bandiću.

Dok je mail stigao do naše redakcije, bio je poslan na već više od 35 adresa, sa zamolbom da ga se proslijedi dalje. Dobili su ga klubovi koji se bave mačevanjem, motociklizmom, nogometom, planinarenjem, skokovima u vodu, veslanjem i mnogi drugi.

U privitku maila može se otvoriti tablica u koju treba upisati redni broj pod kojim se daje potpora, ime i prezime, ime kluba u koji je sportaš učlanjen i na kraju se treba potpisati. Piše da ispunjene obrasce treba prikupiti do 9. svibnja 2017. i predati matičnom gradskom sportskom savezu.

Glavni tajnik Sportskog saveza grada Zagreba Zdenko Antunović kaže da su sportaši samoinicijativno odlučili dati podršku Bandiću.

- Sportaši su jako zadovoljni uvjetima u zagrebačkim klubovima. Ne vidim ništa sporno u tom mailu - rekao nam je Antunović.

Nazvali smo i jedan od klubova za koji se iz e-maila vidi da je primio obrazac.

- Zašto vas to zanima - upitala nas je gospođa koja se javila na telefon kluba. Dodala je kako tajnika kluba nema i da se neće vratiti.

Upit o tome jesu li upoznati s e-mailom kojim se skupljaju potpisi za potporu gradonačelniku poslali smo i Gradu Zagrebu. Ni oni nam nisu odgovorili.

Lokalni izbori održat će se u nedjelju, 21. svibnja, 2017. godine, a Bandić će se tad pokušati izboriti za svoj šesti mandat. U novom bi mandatu, rekao je, obnovio 5000 zagrebačkih fasada te sagradio novu sljemensku žičaru...     

Idi na 24sata

Komentari 14

  • centarfor5 07.05.2017.

    Admine, zar je problem zamijeniti sliku na kojoj je još uvijek Pernar kao kandidat za gradonačelnika.

  • volimpršut 28.04.2017.

    A onaj u crvenoj majici što trči sa njim je tjelohranitelj ili?

  • 5000_LoL 28.04.2017.

    Miki budi pametan, podjeli sendviće s 2 fete pršuta i sira u našem trošku naravno, nemoj u svom jer bi to bilo protuzakonito i imaš glas ljudi...od lamatanja jezikom nema kruha niti salame...

Komentiraj...
Vidi sve komentare