To je to što me zanima!

Sve za savršenu fotku: Napao je morski pas dok je pozirala...

Osjetila sam kako mu zubi tonu u moju kožu i mišić. Povukao me pod vodu, a ja sam ju otkrgnula iz njegovih ralja, ispričala je Katarina Zarutskie (19) iz Kalifornije
Vidi originalni članak

Studentica i model Katarina Zarutskie (19) iz Kalifornije može biti sretna što je živa nakon što ju je u moru kod Bahama napao morski pas.

Katarina je prošlog mjeseca s dečkom uživala na Bahamima i od lokalaca je čula kako može biti zabavno fotografirati se s tzv. bolničarskim morskim psima koji tamo obitavaju. U jednoj uvali vidjela ih je na desetke te uskočila u more kako bi dobila savršenu fotografiju za svoj Instagram profil. Čula je, kaže, da je plivanje s njima potpuno bezopasno i vidjela dobru priliku za savršen kadar. 

Uskočila je u more i ispružila se na površini kada ju je odjednom za ruku zagrabio morski pas. 

- Osjetila sam kako mu zubi tonu u moju kožu i mišić. Povukao me pod vodu, a ja sam ju otkrgnula iz njegovih ralja - ispričala je.

Odmah je izašla na obalu i zaputila se prema najbližnoj ambulanti gdje su joj ranu očistili i omotali zavojima. Kako ne bi došlo do infekcije, nakon ugriza morskog psa s dečkom je odletjela na Floridu gdje je dobila dodatnu njegu. 

Vlasnik marine Staniel Cay Daniel Hocker, u čijoj je uvali Katarina zaplivala s morskim psima, kazao je kako na obali stoji znak koji turiste i kupače jasno upozorava na opasnost. 

- Bolničarski morski psi smatraju se generalno miroljubivima, ali ponekad mogu ugristi ako nečiju ruku ili prst shvate kao komad hrane - kazao je Hocker.

Katarina kaže kako znak nije vidjela. 

- Liječnici vjeruju da u ruci imam ostatke zuba morskog psa, a ožiljak će mi ostati zauvijek. Imala sam veliku sreću jer sam mogla ostati bez ruke - ispričala je za NBC News

Idi na 24sata

Komentari 27

  • spirit lamp 19.07.2018.

    Sad bar ima sto pokazivati na Instagramu hahaha. Ljudska glupost nema granica.

  • 16.07.2018.

    čime se išla igrati,morski psi grizu valjda to zna...

  • najiram 10 12.07.2018.

    ja sam čul da je super slika prikaza boli ako te nabodu na kolac...ostaješ zauvijek slavan...i tvoj izraz boli uz smiješak za bolju fotku...obići če cijeli svijet...svi će htjeti vidjeti tvoj osječaj tvojeg lica i tjela na tu bol... koju ti prikazuješ kao perfomans nabijanja na kolac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare