To je to što me zanima!

Svećenik je djevojčici (13) masturbirao preko kamere

Robert MacGregor Fuller (54) je s djevojčicom iza čijeg se profila krio policajac na tajnom zadatku vodio 13 online razgovora. Uhićen je u Sydneyu
Vidi originalni članak

Svećenik Robert MacGregor Fuller iz crkve 'All Saints' u predgrađu Sydneya u Australiji uhićen je na parkiralištu čekajući 13-godišnju djevojčicu s kojom je vodio eksplicitne razgovore preko interneta koristeći web kameru. Nije znao da se iza njenog profila krije policajac na tajnom zadatku pa je umjesto dogovrenog seksa završio u pritvoru. Osumnjičen je da je koristio web kameru, masturbirao pred maloljetnom osobom, nagovarao nju da masturbira te da se mislio naći s djevojčicom radi dogovorenog seksa. U obranu svećenika stao je biskup Terry Bell koji mu je i platio jamčevinu od 110.000 kuna kako bi se svećenik branio sa slobode. Sudac je odobrio jamčevinu uz dodatak da se osumnjičeni mora triput tjedno javljati policiji, predati putovnicu te kloniti se mjesta gdje su djeca. Suđenje će početi u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 18.08.2009.

    E tu priča baš ne drži vodu.... djevojčica ne postoji pa nije počinjeno kazneno djelo. On je sam napravio gnjusni čim misleći da zaista tipka s njom.. a ovako, nema žrtve ni zločina.... nadam se da je policajac uživao u blagoslovljenom..... Amen.

  • SelenaS 14.08.2009.

    Daj malo čitaj, nije bila djevojčica nego policajac i nemoj odmah kukat jadno dijete! Pedofilčina je uhvaćena, jadan on kad ga zgrabe u zatvoru!

  • thrys 14.08.2009.

    Užas! Smeće pedofilsko! Ta crkva je takvo leglo nemorala, ne znam ima li igdje na svijetu toliko pedofila kao među svećenicima... seksualno isfrustrirani manijaci koji se iživljavaju nad djecom... Naravno, biskup ga brani. Sram ih može biti! Zbog ovakvih stvari još sam ponosnija da sam ateistica i da ih ne podržavam ni na koji način! Jadno dijete! Jadna sva ta djeca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare