To je to što me zanima!

Svećenik na registraciji svog auta ima tri šestice

Antun Drenjančević, župnik iz Donjeg Miholjca, omiljen je među vjernicima, no zamjeraju mu broj na registraciji. On kaže da je tu registraciju dobio
Vidi originalni članak

Obično se takve oznake s istim brojevima posebno naručuju i posebno plaćaju, što ne bi bilo sporno da se radi o nekome drugome, ali da svećenik na autu ima tri šestice, čime se obično označava Vrag, nije baš u redu, rekao je jedan Donjomiholjčanin dodajući kako su svi u Miholjcu zadovoljni radom svog svećenika.
Veličasni Antun Drenjančević na sve to “odmahuje rukom”.
- To sam dobio kad sam registrirao auto. Ništa nisam ni birao ni naručivao. U tom broju ne vidim nikakvu spornu simboliku, a ponajmanje tu vražju - kaže velečasni.
U knjizi Novog zavjeta, u Otkrivenju svetog Ivana, najopakija ličnost koju će svijet ikad upoznati opisuje se: “Ovdje je mudrost. Tko ima um neka izračuna broj Zvijeri, jer je broj čovjekov i broj njezin - 666!”

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ja00022 13.09.2008.

    mah imao je jedan u donjem miholjcu i audia 6 pa nikom nista a prije toga se falio da je prodao i par motora... imaju para

  • madafakafromkroejša 23.08.2008.

    iwancica..strela bozja bu pukla vu te...broj je broj sve ostalo je praznovjerje...bitno je to u sto ti vjerujes...

  • Dannyboy 19.08.2008.

    Napokon smo otkrili koga je Vatikan postavio za exorcista!!!Frajer fura tablice tak da se zna da s njim nema zajebancije!!!Cool lik,ko fakini iz Ghostbustera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare