To je to što me zanima!

Svekar mučki ubijene pjevačice Jelene je misteriozno nestao?!

Zorica je nakon izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo iščezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikad prije nije odvajao od nje...
Vidi originalni članak

Zorica Marjanović, svekrva ubijene srpske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, ostala je bez teksta kad su je novinari upitali tko je ubio njenu snahu te je utrčala u taksi i pobjegla.

- Ne želim to komentirati, rekla je. 

Kako donosi Kurir, nju je na ispitivanje dovezao suprug Vladimir, ali je nakon toga misteriozno nestao.

Zorica dosad nije željela pričati o zločinu, ali je jučer na poziv tužiteljstva došla na svjedočenje. Kao član obitelji, ona je poput supruga Vladimira i sina Miloša koristila pravo privilegiranog svjedoka.

Zorica je nakon izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo iščezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikad prije nije odvajao od nje. U trenutku kad su okupljeni novinari tražili izjavu, prišao joj je odvjetnik i praktički ju ugurao u taksi.

Ona je uporno ponavljala "Pa gdje je", vjerojatno misleći na supruga koji nije pričekao da ju odveze kući. S njim je bio u unuk Uroš koji također nije čekao Zoricu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Krelee 27.10.2017.

    Zanima me što je sa kišnim čovjekom, al' stvarno.

  • thedarkside 24.10.2017.

    Dok god budete komentirali oni ce pisat...jebe se njima,bitno da su komentari tu

  • stbbb 24.10.2017.

    Ako to ovi inspektori iz 24 nerijese nece niko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare