To je to što me zanima!

Svi detalji reforme zdravstva: Bolnice postaju državne, evo što se još planira spajati u sustavu

Ekskluzivno objavljujemo 11 ključnih točaka zdravstvene reforme kojom Vlada namjerava učiniti pomake u sustavu koji grca u dugovima. Hoće li sve ostati samo na lijepim željama i obećanjima?
Vidi originalni članak

Zdravstvo grca u dugovima i potrebna je temeljita reforma zdravstva o kojoj se govori desetljećima, ali još nije u cijelosti zaživjela. Raniji pokušaji reforme tijekom proteklih 25 godina uglavnom su bili usmjereni na rashodovnu stranu sustava - ograničenje zdravstvenih troškova, a manje na neracionalnosti koje uzrokuju financijske probleme. Prije nekoliko dana objavili smo jednu od prvih aktivnosti u sklopu reforme, a sad ekskluzivno objavljujemo 11 ključnih točaka zdravstvene reforme koja slijedi. Podatke smo dobili od izvora iz Ministarstva zdravstva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Luna777 02.04.2022.

    Sve to na papiru jako lijepo izgleda, no pitanje što će opet biti u praksi. Na obična rengenska snimanja čeka se po tri četiri mjeseca, a neke pretrage i po godinu dana. I naravno, onda ne možeš čekati i platiš si kod privatnika. Pitanje je zašto onda plaćamo dopunsko zdravstveno osiguranje, kad pola stvari rješavamo kod privatnika i masno za to plaćamo. Liste čekanja su rak rana zdravstva.

  • 02.04.2022.

    Ovakve teme ko onaj jučer članak o Berošu koji je frendu namjestio natječaj budu redovito Plus teme, da jako ograničeni broj ljudi to mogu čitati i komentirati!

  • 02.04.2022.

    Zdravstvo komplet treba privatizirati. Ako želimo da funkcionira kako spada.... ali onda neće više biti mukte liječenja kao do sada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare