To je to što me zanima!

Svi jedva dočekali: Parkiralište kod Paromlina krcato autima

Nakon što je propao sustav naplate Park&ride Bandić je donio odluku o ukidanju naplate za oko 500 parkirnih mjesta koja su posljednjih 7 mjeseci zjapila prazna
Vidi originalni članak

Drugog dana od ukidanja naplate parkiralište Zagrebparkinga kod Paromlina ponovno je krcato automobilima.

Podsjetimo, oko 500  parkirnih mjesta od ponedjeljka se ne naplaćuje. Odluku je donio gradonačelnik Milan Bandić nakon što je propao sustav naplate Park&ride koji je prije sedam mjeseci uveo direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta. Riječ je o kombinaciji mjesečnog ili godišnjeg ZET-ovog pokaza, a u više od pola godine prodano je tek pedesetak takvih karata. 

Bandić je rekao da projekt očito nije uspio i da on između Zagrebparkinga i građana bira građane, te da više neće tolerirati nesposobnost drugih. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Gemmini 06.10.2012.

    Kako gdje ! Zato Bandiću ne lupetaj i ne pravi sebi jeftinu predizbornu reklamu jer postaješ smiješan. Jedino brzo rješenje prometnih gužvi u Gradu je ovaj sistem, koji je pak suprotan željama investitora u garaže u centru , jer jim oduzima klientelu. A ti oćito radiš za te investitore ala onoga moreplovca -ubicu. Radi kako hoćeš , al od sebe praviš budalu !

  • kaiyla 02.10.2012.

    dok traje-dobro je...svejedno mi je tko je i zašto to učinio...neće ni drugi,novi,biti bolji ni gori od Bandića...

  • toni88 02.10.2012.

    pa nemozes vjerovat jucer prazan parking danas pun ko sibica.....da je sada pametan neko pa sa ekserom ici sarat auta...samo da je dzaba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare