To je to što me zanima!

Svi samo pričaju o Macronovoj ženi, a pogledajte njezine kćeri

Francuska: Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s  bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri, Laurence (40) i Tiphaine (33)
Vidi originalni članak

Emmanuel Macron ima 39 godina, a njegova supruga Brigitte je od njega starija 25 godina. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već s 16 godina rekao joj je da će ju oženiti. To je priča o francuskom predsjedniku koju svi već znaju. No manje je poznata činjenica da  Brigitte ima troje djece i čak sedmero unučadi. 

Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri Laurence (40) i Tiphaine (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susjedi upozorili da mladi Macron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz obiteljskog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Macron i Brigitte vjenčali. 

Sebastien je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj tvrtki Kantar Health. Oženjen je i on i supruga imaju dvoje djece. 

Laurence i Macron zajedno su išli u srednju školu 

Laurence je Macronovo godište i zajedno su išli u srednju školu.

 

Jednom je o Macronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu". Ona je danas kardiolog, a ima troje djece.  

Tiphaine Macrona najviše hvali

Tiphaine je studirala pravo. I ona kao i njezin brat i sestra su se angažirali u Macronovoj kampanji. Tiphaine Macrona najviše hvali. Ona je majka dvoje djece.

Macron o djeci svoje supruge i njezinoj unučadi uvijek govori s puno ljubavi. Kaže kako su on i Brigitte odlučili da neće imati svoju djecu te smatra da taj izbor nije bio sebičan.

- Ne trebaju mi biološka djeca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što ju trenutno dajem ovoj djeci. Naša obitelj je moja baza i moja stijena - rekao je Macron. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • beowulf1 10.05.2017.

    Sve je to postalo bolesno i poremećeno. Životinje su jedine normalne, ako čovjeka ne smatramo životinjom, a čovjek će sve uništiti.

  • Mirela32 10.05.2017.

    Zeni svaka cast...koliko muskaraca , kad se obogate i postignu nesto,ostave suprugu i djecu i odu za nekom 30 godina mladjom i eto-oni su se zaljubili,pa je to sve normalno.... eto,to je demokracija i ravnopravnost spolova- sve sto mogu muskarci,mogu i zene :)

  • geomax 09.05.2017.

    Bolesno do bola. Mogu samo zamisliti sto bi mediji radili od Trumpa ili Le Pen da imaju slicnu situaciju. Trumpa razapinju i ovako, a prema ovima su njegovi Sveta obitelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare