To je to što me zanima!

Svi su potreseni: Braća su još u nedjelju igrala nogomet...

Na pružnom prijelazu u Novom Selu bila je upaljena signalizacija. Nastradali su Ivan (21) i Mihael Matić (17). Ivan je navodno vozio Golf kada je u desnu stranu vozila udario vlak
Vidi originalni članak

Pogodila nas je velika tragedija. Svi smo potreseni jer su braća poginula, rekao nam je Zdravko Kuten iz NK Gaj, čiji su igrači Ivan i Mihael Matić poginuli u naletu vlaka na auto.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Koprivnica-Zagreb pri brzini od 138 km/h naletio je na auto u ponedjeljak oko 12.45 sati u kojem su bili Ivan i Mihael Matić. Poginuli su na mjestu.

- U nogometnom klubu Gaj trenirali su još od pionira. Bili su dobri nogometaši. U nedjelju je Ivan još igrao popodne za seniore, a Mihael ujutro za juniore. U ponedjeljak, na dan tragedije, Ivan je došao po Mihaela autom kako bi ga odvezao u školu. No poginuli su. Svi smo u šoku. Na našem igralištu smo zapalili lampaše te odgodili utakmice koje smo trebali igrati u četvrtak i nedjelju - potreseno nam je rekao Zdravko Kuten iz Nogometnog kluba Gaj.

Ivan Matić

Prijatelji poginulih su potreseni tragedijom te su se od njih oprostili na Facebooku.

Mihael Matić

- Jako mi je žao i teško. Želim samo reći da je bio jako dobar prijatelj i kolega, uvijek veseo i spreman pomoći drugome. Moja najiskrenija sućut njegovoj obitelji i svim bližim prijateljima. Otišao je prerano. Neka počiva u miru moj imenjak - izrazio je sućut jedan od prijatelja preminulog Mihaela. Nakon provedenog očevida policija je utvrdila da je Ivan (21) vozio Volkswagen Golf iz mjesta Luka prema Novom Selu. Kad je došao do pružnog prijelaza na kojem su svjetlosni i zvučni znakovi upozorenja bili uključeni, produžio je preko prijelaza te je u tom trenutku na desni dio vozila naletio vlak koji je vozio muškarac (53). Ivan je od siline udarca ispao iz auta, dok je Mihael ostao prikliješten u vozilu.     

Idi na 24sata

Komentari 169

  • igyy 20.09.2017.

    hrvatski vlakovi su najtromiji u europi voze 38 km na h no kad vide auto na pruzi niti ne koče samo gaze!!!!

  • kabrit72 20.09.2017.

    jadni roditelji , dvoje djece užas, ode

  • Ororo 20.09.2017.

    Glavno da bi naše vlade izmišljale kojekakva pronatalitetna ministarstva, umjesto da upregnu u dumanje kako smanjiti u državi ovakav prekomjereni mortalitet mladih ljudi. Prevencija i Euro fondovi bi mogli u kratkom roku izgraditi svugdje rampe na pružnim prijelazima....al problem je dali će ta neka hrvatina primati 3000 ili 4000 eura mjesečno kao savjetnik i zapisničar zahtjeva euro fondovima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare