To je to što me zanima!

Švicarci zabranili gradnju minareta u svojoj zemlji

Prijedlog je podržala švicarska Narodna stranka koja tvrdi da su minareti 'prvi znak islamizacije' Švicarske. U toj zemlji živi 400.000 muslimana
Vidi originalni članak

Švicarska televizija objavila je u nedjelju, zasad još neslužbeno, da su birači odobrili prijedlog desničarskih stranaka da se zabrani gradnja novih minareta u Švicarskoj.
- Čini se da je inicijativa prihvaćena. To je veliko iznenađenje -  objavila je televizija 30 minuta nakon zatvaranja birališta.
Prijedlog je poslala švicarska Narodna stranka (SVP) koja tvrdi da su minareti 'prvi znak islamizacije' Švicarske.  U toj zemlji živi 400.000 muslimana, a u cijeloj zemlji izgrađena su samo 4 minareta. Na referendumu 57 posto ljudi glasovalo je protiv gradnje minareta.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • iglic 30.11.2009.

    Što se sad svi tome toliko čude? Normalno da su zabranili kad su oni sami sebi gospodari u svojoj zemlji, a ova šugava EU im ne može ništa, nas bi na samu pomisao počeli ucijenjivati sa sranjima o ljudskim pravima, vjerskoj toleranciji itd. Za razliku od nas oni ovise sami o sebi i znaju tko je gazda u njihovoj zemlji, a ne u ovoj našoj banana državi. Da smo pametni i sposobni vladati sami sobom, mogli smo biti jači od Švicaraca, a EU bi nas molila da uđemo u članstvo, i to po našim uvjetima, ali naša banda je morala sve razj.....!

  • zmr 29.11.2009.

    Paametno!

  • crnilabud 29.11.2009.

    ..pametno,jebeš EU Švica je zakon!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare