To je to što me zanima!

Svim radnicama darovao ružu, 200 kuna i jedan slobodan dan

Za ovaj potez povodom Dana žena odlučio se direktor šibenskog gradskog poduzeća 'Zelenilo' Siniša Burić. 'Tko ne drži do žena, taj nije vrijedan sebe', kaže
Vidi originalni članak

Šibensko gradsko poduzeće 'Zelenilo' 8. ožujka, Međunarodni dan žena, odlučilo je proslaviti na u Hrvatskoj neuobičajen način. 

Direktor tvrtke Siniša Burić u sedam sati ujutro im je čestitao blagdan, rekao im da imaju slobodan dan i pozvao ih u svoj ured. Tu je svakoj od njih uručio ružu i kuvertu s 200 kuna.

- Pa barem to možemo napraviti da obilježimo ovaj važan datum. Recesija je, nema se novaca. Neka žene uz slobodan dan imaju barem i neku kunu za proslaviti ga. Žena je u našoj tvrtki 50 posto, a odrade najveći dio posla. Trebalo bi im priznanje odavati svaki dan, a ne samo za Dan žena, kako kod nas u tvrtki tako i u čitavom društvu - rekao je Burić i dodao: 'Tko ne drži do žena, taj nije vrijedan sebe'.

- Bolje i 200 kuna nego ništa, Pazi nas naš direktor, i ne samo danas - rekla je Svetinka Vrcić, zaposlenica Zelenila, a javlja Šibenik.in.

Idi na 24sata

Komentari 395

  • degtaryev 11.03.2015.

    Svaka čast,pravi gospodin.

  • Living Tree 12.03.2013.

    Svaka čast! Da je barem više poslodavaca ovakvih kao on.

  • Crna_1 12.03.2013.

    Pošteno, svaka čast! Samo se ne slažem s ovom ružom obzirom da je crveni karanfil vezan uz Dan žena!!! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare