To je to što me zanima!

Svjedoci spašavali živote pred dvostrukim ubojicom

Senad J. je bio svjedok ubojstva koje je počinio Đuro 1996. g. Da je imao više metaka, smatra Senad, Đuro bi zasigurno pucao prema njima
Vidi originalni članak

U kafiću smo igrali šah. Čula su se dva duža rafala. Sin mi je izašao van, a ja na vrata od kafića. Tada smo vidjeli kako prema nama ide Đuro. Imao je pušku i uplašio sam se da mi ne ubije sina. Pobjegli smo u kafić i zaključali vrata, rekao je Senad Jusić (47), vlasnik kafića As, koji se nalazi na Trgu Slavoljuba Penkale na zagrebačkoj Trešnjevci, gdje je u ponedjeljak navečer Đuro Orešković ubio Miroslava Dimitrovića (61) i Renea Nemanića (52), te ranio Pavla Ljubića (56). Dodaje kako Đuro nije imao više metaka, jer bi inače zasigurno zapucao i prema njima. Naime, ispred Jusićeva kafića Orešković je 1996. godine ubio Rudolfa Grđana. Jusić je na suđenju bio svjedok, a tvrdi da ga Orešković zbog toga ne podnosi. Teško ozlijeđeni Ljubić nalazi se u zagrebačkoj bolnici Sestara Milosrdnica na odjelu kirurgije.
- Raznesena mu je kost lijeve podlaktice, tako da mu je ruka visjela na jednoj žili. Ozljedu smo sanirali. Nalazi se izvan životne opasnosti i sve bi trebalo biti u redu - rekao je Mario Ledinsky, predstojnik klinike. Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu jučer je ispitala Oreškovića. Branio se bez odvjetnika, a nakon toga odredila mu je 48-satno zadržavanje kako ne bi ponovno nekoga ubio te zbog osobito teških okolnosti kaznenoga djela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bazuka 18.10.2007.

    tko razumije ovog covjeka???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare