To je to što me zanima!

Svjedok je u Haagu Karadžiću čestitao Dan nezavisnosti BiH

Karadžić je u ponedjeljak zaključio kako će Dan nezavisnosti BiH slaviti samo Bošnjaci. Naglasio je kako su muslimani htjeli da cijela BiH bude njihova
Vidi originalni članak

Radovan Karadžić i svjedok optužbe pod oznakom KDZ-020 u ponedjeljak su pred vijećem Haaškog suda svjedočili o uzrocima izbijanja sukoba u BiH početkom 90-ih godina prošlog stoljeća. Svjedok je iskoristio priliku kako bi Karadžiću čestitao Dan neovisnosti BiH. Karadžić je pak zaključio kako će Dan nezavisnosti BiH slaviti samo Bošnjaci. 

Naglasio je kako su muslimani htjeli da cijela BiH bude njihova. Svjedok je Karadžiću čestitao Dan nezavisnosti jer je i on građanin BiH, a njega je inače tužiteljstvo pozvalo da govori o etničkim napetostima u Vogošći 1991. i 1992. godine, piše Dnevnik.ba.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • RobertDujo 03.03.2011.

    Karadžiću majmune sa grane!

  • ElaLily 01.03.2011.

    Svaka cast ko god da je to uradio....I ja mu ovaj put cestitam po 1000 puta sa zeljom da do smrti ostane iza resetaka :)))))

  • duba1 01.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar obrisan je jer je prekršio pravilo komentiranja broj 2. Za kršenje ovog pravila sankcija je opomena. Trenutno imate jednu opomenu. Ako sakupite tri opomene u roku tjedan dana, vaš račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare