To je to što me zanima!

Svjedok strašne nesreće u kojoj je poginula 18-godišnjakinja: 'Htio me prestići, vozio preblizu'

Vozio je preblizu mene i drugih sudionika. Pokušavao je pretjecati u situacijama daleko od preporučene, dakle puna crta, zavoji, izbacivao se cijelo vrijeme, ispričao je svjedok strašne nesreće
Vidi originalni članak

Liječnici nisu uspjeli spasiti život 18-godišnje djevojke koja je stradala jučer u popodnevnim satima u prometnoj nesreći kod Dicma. Preminula je danas u bolnici.

- Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač osobnog vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je  vozilom prešao suprotnu kolničku traku i udario u drugo osobno vozilo u kojem su se nalazile tri ženske osobe. 44-godišnji vozač zadržan je u bolnici i kada se ostvare uvjeti nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje - izvijestili su ranije danas iz PU splitsko-dalmatinske.

TRAGEDIJA U DALMACIJI Tuga u Splitu: Rukometašica (18) poginula u teškoj nesreći

S mladom rukometašicom iz Sinja (18) u automobilu su bile još dvije djevojke koje su završile u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama.

- Druga pacijentica godinu dana mlađa od nje operirana u tijeku noćnih sati sad je u jedinici intenzivnog liječenja. Životno je ugrožena, ima teške ozljede - rekao je voditelj OHBP Split Josip Krnić, prenosi Dnevnik.hr.

DVIJE DJEVOJKE TEŽE OZLIJEĐENE Pijan kod Dicma ušao u krivu traku i zabio se u auto s tri djevojke: Poginula putnica (18)

Svjedok ove tragedije za Novu TV ispričao je kako se vozač ponašao prije nego što je skrivio nesreću.

- Vozio je preblizu mene i drugih sudionika. Pokušavao je pretjecati u situacijama daleko od preporučene, dakle puna crta, zavoji, izbacivao se cijelo vrijeme. Propustio sam ga iz razloga da ne sudjelujem ja u nesreći. Odmaknuo sam se, onda sam se vratio na cestu i nekih pet, šest kilometara dalje sam svjedočio prometnoj nesreći - ispričao je svjedok.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • sky linee 10.09.2023.

    Mrzim pijanice

  • Privatnik 10.09.2023.

    Nekada smo imali smrtnu kaznu za one koje je trebalo maknuti iz društva. Njih su ostavili a smrtnu kaznu maknuli. Šteta! 🙄

  • kritičar_svega 10.09.2023.

    uglavnom - došli su neki iz šume u civilizaciju pa se još nisu snašli...u zadnjih 30 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare