Obavijesti

Sport

Tuga u Splitu: Rukometašica (18) poginula u teškoj nesreći

Tuga u Splitu: Rukometašica (18) poginula u teškoj nesreći

Od tragično preminule rukometašice oprostio se Hrvatski rukometni savez, a utakmica njezinog kluba, koji je u subotu trebao igrati protiv Zrinjskog, je odgođena

VIDEO

Strašna tragedija zavila je u crno hrvatski rukomet. Mlada hrvatska rukometašica Maja Zorica (18), članica ŽARK Split, preminula je u subotu poslijepodne.

Kako nam je u suzama potvrdila Majina trenerica iz Splita, mlada rukometašica je u petak s dvije prijateljice putovala kući, no u blizini Dicma, 44-godišnji vozač, koji je bio u alkoholiziranom stanju, ušao je u njihovu traku i sudario se u njih

Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet

Mlada rukometašica je prevezena u bolnicu s teškim ozljedama, no nažalost, nije joj bilo spasa.Ostale dvije sudionice (maloljetnica i 25-godišnjakinja) zadobile su teške tjelesne ozlijede i također se nalaze u bolnici.

Od tragično preminule rukometašice oprostio se Hrvatski rukometni savez, a utakmica njezinog kluba, koji je u subotu trebao igrati protiv Zrinskog u Nedelišću, je odgođena. 

- "Ako nas tužne jutrom probude..." S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, suigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i vječna uspomena na nasmijano lice naše sportašice. Iskrena sućut Hrvatskog rukometnog saveza i cijele rukometne obitelji. Počivala u miru - napisao je HRS.

Od nje se oprostio i ŽARK Split.

Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Suosjećamo s obitelji i šaljemo iskrenu sućut bližnjima. Njezin plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŽARK Split (@zark_split)

Maja je igrala na poziciji desnog vanjskog i bila je članica kadetske reprezentacije. Prije godinu dana došla je u Split, a rukometnu karijeru započela je u Sinju. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...