To je to što me zanima!

Tajna lovačke kuće iz koje je po Milanoviću 'lansiran' Banožić

Iz Milanovićeva priopćenja koje je odgovor Banožići ističe se rečenica o lovačkom sijelu u spačvanskoj šumi. O tajnoj kolibi moći HDZ-a 24sata su pisala prije dvije godine
Vidi originalni članak

Zoran Milanović i ministar Mario Banožić prepucavaju se mjesecima. Nakon vojske, sad su na temi državnih nekretnina. Prvo je Milanović prozvao Banožića da dila državnim nekretninama, da bi Banožić uvratio priopćenjem da se za njegovo prvo predsjedničko ljetovanje sređivala vila na Hvaru.  No zviždačica Maja Đerek rekla je da se za vrijeme dok je Banožić bio ministar u vilu u Hvaru uložilo 225 tisuća kuna da bi potom i Državne nekretnine odbacila Banožićeve tvrdnje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • melin51 11.02.2022.

    Što je tako privlačno političarima da budu lovci? Jugoslavija nije mogla bez državnog Karađorđeva a Hrvatska bez Čuljkove Spačve.

  • nec.1996 10.02.2022.

    pustite ih jos dvije godine onda cemo hdz ,spremiti na odmor ,dosta je bilo 30.godina otimanja prodavanje muljanje laganje ,most mozemo domovinski i sdp ruse hdz,,

  • 10.02.2022.

    I tako svaki dan, dan za danom, mjesecima..........uvijek isto i bez ikakve i najmanje promjene promjene. Nestvarna sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare