To je to što me zanima!

Tajni kupci koji rade za MOL kupuju skupe Inine dionice?

Dionicu Ine najviše kupuje fond čiji su osnivači Ciprani. Oni prema pisanju Jutarnjeg dionice kupuju po nalogu fonda s Djevičanskih otoka. Navodno su to MOL-ovi igrači
Vidi originalni članak

Svakoga dana vrijednost Inine dionice sve više raste. Prema pisanju Jutarnjeg lista navodno tu dionicu najviše kupuje fond čiji su osnivači Ciprani s bermudskom adresom. Tom je fondu pak vlasnik fond s Djevičanskih otoka prema čijem je nalogu on počeo kupovati Inine dionice. Manje pakete Ininih dionica kupovali su proteklih tjedana i razni fondovi iz srednje Europe. Neki pretpostavljaju da su ti kupci MOL-ovi igrači. Inina dionica u utorak je na burzi u jednom trenutku dosegla vrijednost od 4050 kuna, a dan je završila na 4020 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • papaja 16.03.2011.

    Pa još im fali možda 0,5% dionica, zašto sad ne uložiti 50 milijuna eura i reći hrvatima da od...u iz upravljačke strukture i napokon neograničeno diktirati cijenu goriva i maksimizirati profite iz naftnog businessa!

  • testera_1 16.03.2011.

    Hrvatska rasprodaje sve, more, podmorje, inu , vode, sume , ljude s fakultetima, gastarbajtere, mozgove. Pa mora se od neceg zivjeti. Nacija koja nije sposobna imati drzavu mora propasti,, ili se vezati s EU ili YU. Inu daju Madjarima koji su prije 100 god bili osvajacka sila, Talijanima se daje podmorje isto bili osvajacka sila, Austrijanci imaju banke a do prije 100 godina nisu priznavali hrvatski jezik. I sve za nekolicinu guzica!!!!!!!!!!

  • kozaribok 16.03.2011.

    Da je ovo država koja brine o svojoj imovini,poništila bi tu privatizaciju i sve ostale bez obzira na EU i slične kur.ubiće,jer je opljačkana NAŠA IMOVINA

Komentiraj...
Vidi sve komentare