To je to što me zanima!

Tajni Martinin dečko: Gdje si dušo? Jako se brinem...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši francuski reprezentativac slao je intimne poruke Martini tri dana nakon njezina nestanka. Policija sumnja da je on bio u vezi s Martinom
Vidi originalni članak

Policija je zatražila pomoć francuskih kolega. Žele razgovarati s bivšim francuskim nogometnim reprezentativcem Frankom Leboeufom u vezi nestanka PR agentice Martine Horvat, potvrdili su nam u odnosima s javnošću MUP-a. Martinine prijateljice i prijatelji, naime, tvrde kako je nestala djevojka tijekom boravka u Francuskoj započela vezu s Leboeufom.
- Bila sam s Martinom na kavi desetak dana prije nestanka. Pričala mi je o tom nogometašu Franku i da je bila s njim u Parizu. Bio joj je simpatičan i zgodan. Baš se zagrijala za njega - kaže Tamara Roglić, manekenka i Martinina prijateljica. Dodaje kako je Martina namjeravala živjeti s Leboeufom u Parizu.
- Htjela je prvo ići u Split na jednomjesečni tečaj tetoviranja. Frank je trebao tad doći u Split i biti s njom. Trebao mu je to biti prvi posjet Hrvatskoj - rekla je Roglić. Leboeuf je na Facebook profilu ostavio Martini poruku “Tako sam zabrinut! Nedostaješ mi”. Martina je upoznala Leboeufa tijekom posjeta Francuskoj nedugo prije nestanka. Tada je putovala i u Švicarsku, gdje je navodno boravila kod Luke Štimca, sina bivšeg nogometaša Igora. Policija navodno želi razgovarati i s Lukom. No istraga o Martininu nestanku “zahuktala” se i u Hrvatskoj otkako se Leskovčanin ubio. Istražitelji su pozvali i Martinina brata Borisa da dođe na novi razgovor s policajcima.
- Boris se javio kratko majci te rekao da je na policiji i da ne može pričati - rekli su nam u obitelji Borisove majke. Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, istražitelji i dalje vjeruju da iza Martinina nestanka stoji bivši dečko Saša Leskovčanin. Ipak, dosad nemaju nikakvih dokaza. Doznajemo i da auto koji su koristili Saša i Martina trenutačno vještače u potrazi za tragovima nestale djevojke.


VEĆ 73 DANA NITKO NE ZNA GDJE JE DJEVOJKA

13. 3. 2010. Martina je nestala. Iz njezina stana nestali su laptop, tepih i fotelja.
21. 3. 2010. Policija je uhitila Martinina dečka Sašu Leskovčanina. Prijetio je samoozljeđivanjem pa su ga prebacili u Vrapče.
22. 3. 2010. Istražitelji su pretražili imanje Leskovčanina u Stupniku.
26. 3. 2010. Leskovčanina su pustili na slobodu.
19. - 25. 4. 2010. Martinin brat Boris u stanu u Laništu našao je njezinu putovnicu.
23. 5. 2010. Objesio se Saša Leskovčanin.
25. 5. 2010. Policija ponovno pozvala Borisa Horvata na razgovor u postaju.

S REPREZENTACIJOM JE 1998. POSTAO SVJETSKI PRVAK
Frank Leboeuf (42) igrao je nogomet za londonski Chelsea. Ipak, najveće uspjehe postigao je s reprezentacijom Francuske. Osvojio je naslov svjetskog prvaka 1998. godine. Europski prvak je postao 2000. godine.

MARTINA JE KORISTILA PUKANIĆEV MOBITEL
Nestala Martina Horvat koristila je mobitel pokojnog Ive Pukanića. Njezin posljednji poslodavac, PR menadžer Duško Srijemac je na kavi Pukaniću rekao kako mu treba mobitel za Martinu. Pukanić je rekao da u uredu ima Nokiju koju je dobio besplatno pa ju je dao Srijemcu. On ju je zatim proslijedio Martini. Ne zna se jesu li u mobitelu ostale i neke Pukanićeve poruke i brojevi koje je imao u imeniku, piše Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ikar3 25.05.2010.

    Cura iz Ritza.Fino mjesto.Sami kriminalci i ovakve cure.

  • pasie 25.05.2010.

    I njen nacin zivota mi je sumnjiv...koliko je to imala veza?

  • GoFgO 25.05.2010.

    i sve su.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare