To je to što me zanima!

Tajnik Milas uz SNV u Vukovaru. Penava: To je neviđeni skandal

Ovo se svodi na potpitanje kakvu nam to povijesnu istinu Vlada Republike Hrvatske, Vlada Andreja Plenkovića, otkriva s ovim današnjim činom polaganja vijenca 17. studenog u Dunav za poginule Srbe, kaže Penava
Vidi originalni članak

Delegacija Srpskog narodnog vijeća u Vukovaru će danas u 11.30 sati u Dunav položiti vijence za stradale građane srpske nacionalnosti, a na toj bi komemoraciji trebao biti i državni tajnik Zvonko Milas, što su jučer i najavili.

POLOŽIT ĆE VIJENAC U DUNAV SNV šalje delegaciju u Vukovar, u utorak odaju počast žrtvama

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je u izolaciji jer je zaražen korona virusom, smatra da je to neviđeni skandal, rekao je u intervjuu tjedna Media servisa.

- Mislim da je ovo skandal koji još nije viđen u modernoj hrvatskoj državi u Vukovaru. Ovo se svodi na potpitanje kakvu nam to povijesnu istinu Vlada Republike Hrvatske, Vlada Andreja Plenkovića, otkriva s ovim današnjim činom polaganja vijenca 17. studenog u Dunav za poginule Srbe, i to kako oni kažu prijeratnim događajima, događajima koji su prethodili ratu - rekao je Penava.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Aron3 17.11.2020.

    Klerofašisti, nezadovoljni gubitkom izbora, svaku prigodu pokušavaju proglasiti skandalom i puštati crnilo... već pomalo dosadno, ko muha zunzara...

  • Vlad 17.11.2020.

    To su vijenci za poginule tenkiste i četnike na koje su branitelji potrošili posljednje tromblone i metke?

  • Faaip de Oiad 17.11.2020.

    Skandal je da jeftilen političari i još jadniji populisti tipa ovog klauna Penave imaju medijski prostor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare