To je to što me zanima!

Tajno čitao mail voditeljice jer je ona s njim 'očijukala'

Informacije koje je saznao prodavao je tabloidima u želji da joj uništi karijeru i da otkaz. Rekao je kako mu se zamjerila jer ga je stalno zavodila
Vidi originalni članak

Larry Mendte (51), TV-voditelj lokalne postaje KYW-TV iz Philadelphije, dvije je godine tajno čitao mail suvoditeljice Alycije Lane (36). Kupio je uređaj kojim je probio šifre njezinih e-mail adresa. Od siječnja do svibnja ove godine pročitao je čak 537 njenih privatnih i poslovnih mailova, a informacije koje je saznao prodavao je tabloidima u želji da joj uništi karijeru. Na sudu je priznao da je čitao njene poruke. Kaže kako mu se kolegica zamjerila jer je s njim očijukala i ponašala se neprimjereno. Kad je shvatio da mu je karijera u opasnosti, odlučio se potruditi da Lane dobije otkaz. Lane je kolegu nazvala bolesnim i narcisoidnim te negirala ljubavnu vezu. Njen odvjetnik smatra kako je Mendte zapravo bio ljubomoran jer je 15 godina mlađa novinarka zarađivala puno više od njega.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CROkodiL 24.08.2008.

    tip je bez samopouzdanja... a moguće i bez piše

  • tallyst 24.08.2008.

    A,majko mila a možda je i opalia pa nije sirotica primjetila ništa jerbo su očijukali -čerepušali možda bi ovo bio ispravak netočnog navoda!!

  • cepuljni 24.08.2008.

    a koji jadnik,nemozes virovat

Komentiraj...
Vidi sve komentare