To je to što me zanima!

Tajno se sastali Faber i šef srpske policije u Sl. Brodu

Svakih nekoliko kilometara na autocesti između Slavonskog Broda i srpske granice postavljene su jake policijske snage s dugim cijevima
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak od 12 do 17 sati blokirala autocestu Slavonski Brod - Bajakovo. Na svakih 10-ak kilometara bila je patrola s dugim cijevima, a cestu je nadlijetao helikopter. Nagađanje kako je blokada povezana s ubojstvom Ive Pukanića i Nike Franjića policija je navečer demantirala.
- Imali smo dojavu da autocestom juri Passat propucanog prtljažnika, no ispostavilo se da je riječ o mehaničkom oštećenju i da osobe u automobilu nisu počinile nikakve kriminalne radnje - objasnio je načelnik Ureda ravnatelja Krunoslav Borovec.Riječ je o Passatu u kojem su bili muškarac i žena. Pronašli su ga na 202. km u smjeru Zagreba.

FABER I VELJOVIĆ SE SASTALI U SLAV. BRODU

Glasnogovornica PU brodsko-posavske rekla je za Večernji list kako su se u Slavonskom Brodu sastali v.d. ravnatelja policije Vladimir Faber i direktor srpske policije Milorad Veljović na tajnoj lokaciji. Kako su dvojica od osumnjičenih za ubojstvo Pukanića i Franjića srpski državljani, vjerojatno su upravo oni bili tema sastanka. Osumnjičene povezuju sa srpskim poduzetnikom Sretenom Jocićem, zvanim Joca Amsterdam, o kojem kruže priče da je najopasniji Srbin i šef balkanske mafije.
- Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti osnivanja zajedničke policijske skupine, potvrdio je načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jasnna 31.10.2008.

    kakav je to tajni sastanak ako svi znamo za njega??? Tajni sastanak je kad nitko ne zna za njega....

  • chloe 31.10.2008.

    ma neka znaju zasto,mislim da smo napokon dobili kak se spadaju ministra i ostatak ekipe koji ce nesto napraviti!!

  • kergotic 31.10.2008.

    katastrofa,dok policija blokira auto ceste gospoda se sastaju po selima,vidjeni su u oriovcu na benzinskoj pumpi,dva skupa audia BG.tablica,,neka policija i dalje cuva auto ceste

Komentiraj...
Vidi sve komentare