To je to što me zanima!

Taksijem naletjela na dvojicu biciklista, završili su u bolnici

U PU varaždinskoj su nam potvrdili da je dvoje biciklista ozlijeđeno i da se nalaze u varaždinskoj bolnici. Jedan od čitatelja rekao je kako je vozačica rekla da je zaspala za volanom.
Vidi originalni članak

Vozačica taxi Cammea u petak oko 16 sati je nedaleko glavnog mosta iznad Drave u Varaždinu autom udarila dvojicu biciklista, koji su se po biciklističkoj stazi vozili u smjeru Varaždina, doznajemo od svjedoka. 

U PU varaždinskoj su nam potvrdili da je dvoje biciklista ozlijeđeno i da se nalaze u varaždinskoj bolnici, ali da im ozljede za sada nisu okvalificirane.

- Baš sam naišao na prometnu nesreću, jedan od biciklista je iz Kuršanca, a drugi je iz Varaždina. Biciklist je mahao rukama dok je ležao na tlu nakon nesreće, a drugi biciklist je, koliko sam mogao primijetiti, nepomično ležao na tlu i nije se mogao micati - rekao nam je očevidac Renato C.    

Očevidom će se utvrditi točni uzroci nesreće.
 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • najiram 10 10.01.2020.

    hm leteći taksi mož misliti što lažu ovi u 24 sata...

  • centarfor 10.01.2020.

    Opet Taxi. U zagrebu u Masarykovoj gdje može stati dvadesetak automobila najveći broj je onih koji samo glume taxiste i obvezno parkiraju na samom kraju ulice tik do Gundulićeve. Većina njih spremi oznaku Taxi i čitav dan su tamo parkirani. (Dobar dio i nema nikakvu oznaku na taxi vozilu na vratima)- Takvima oznaka taxi služi da mogu parkirati po čitav dan u centru grada besplatno ali i to da voze po tramvajskoj pruzi bez kazne. Do kada će inspekcija na čelu s Mikulićem tolerirati vožnju taxi vozila koja imaju samo oznaku na krovu i ništa više. Policija treba dat nalog da se svi takvi maknu sa taxi stajališta i sa tramvajskih tračnica i isključe ih iz prometa. A o vozaćima od kojih neki voze i u Smartovima ne treba puno govoriti.

  • 10.01.2020.

    Ženo! Nisi zaspala nego si dozivjela sinkopu

Komentiraj...
Vidi sve komentare