To je to što me zanima!

Talijansku ribaricu zatekli u krivolovu, posadu su uhitili

Ribaricu je zatekla dubrovačka pomorska policija oko 14.30 sati u moru južno od Molunta u Konavlima. Na brodu je nađeno 130 kilograma ribe koja im je oduzeta
Vidi originalni članak

Dubrovačka pomorska policija je zatekla  talijansku ribaricu u  nezakonitom ribolovu u petak oko 14.30 u hrvatskom teritorijalnom moru južno od  Molunta u Konavlima. Ribarica duljine 15 metara je uzapćena i dovedena u  luku Gruž. Na njoj je nađeno 130 kg ribe mola.  

Talijanski državljani 45-godišnji zapovjednik i četiri člana posade su uhićeni. Ribarica i ulov su privremeno oduzeti. Doznajemo da su lovili plutajućim parangalima. 

Zapovjednik i posada su prekršajno prijavljeni te privedeni u subotu sucu za prekršaje u Dubrovniku

Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 06.05.2012.

    UZAPĆENA???? To bi bilo po starom plijenidba?

  • pajo i čkalja 06.05.2012.

    ja bi ih kaznija tako što bi ih natra da izidu svu ribu što su uvatili, kad vole tuđe, pa ispraznija im tankove goriva i pustija da plutaju, nako bezazleno kući, ako im Bog da dobra vitra... vako će platit 500 eura kazne i eto ih sutra opet unas u ribe.

  • pricalica 06.05.2012.

    Moje rodno mjesto...jos bi nesto i rekla,ali ko im je kriv kad se oni dolje ne bave ozbiljno ni ribarstvom ni turizmom,sve u sjeni veeelikooog Dubrovnika,nikakve privrede ni gospodarstva...nek radi ko hoće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare