To je to što me zanima!

'Tamo je medicinski dio, skrb i njega na vrlo zavidnoj razini'

Ministar zdravsva Milan Kujundžić kaže da se uvijek kod svakog bolesnika mogu u određenom trenutku naći stvari koje se mogu fotografirati. Kaže da stanje u bolnici na vrlo zavidnoj razini
Vidi originalni članak

Nakon što je portal Index objavio fotografije snimljene u specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri na kojima se vidi da su djeca koja se liječe zapuštena, da su im pelene pune fekalija, da leže na potrganim madracima, oglasio se ministar zdravstva Milan Kujundžić. Kazao je ako je u Bistri bio više puta, a posljednji put prije 10-15 dana. 

- To stanje je izrazito popravljeno posljednjih godina i sada možete otići bez najave i vidjet ćete da je to na vrlo zavidnoj razini s obzirom na uvjete kakve imaju u tome dvorcu. Planira se gradnja nove bolnice za takve bolesnike - rekao je ministar. 

Nije želio komentirati same fotografije, napominjući:

- Uvijek kod svakog bolesnika možete naći u određenom trenutku stvari koje možete fotografirati, ali tamo je uistinu medicinski dio, skrb i njega na vrlo zavidnoj razini - kazao je. 

Kratko se osvrnuo i an odluku Časnog suda koji ne pokreće postupak protiv njega i Bože Petrova. 

- Zadovoljan ili ne, Časni sud se odradio da je to zapravo bilo političko retoričko nadmudrivanje i da oni nisu za to nadležni i vraćaju nas u područje politike, Smrt djeteta korištena je za političke svrhe pa ćemo dalje se politički razgovarati - rekao je Kujundžić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • LokarD 29.03.2019.

    Jel te sram, Kujo???

  • jo2hn8ny 28.03.2019.

    Ako je sve tako vrhunski, kako to da nisu znali da mali ima sepsu?

  • Cipelcug 28.03.2019.

    Hoda po ledu i ne posklizne se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare