To je to što me zanima!

Taritaš: Neka DORH utvrdi što je Bandić radio u Rimu 62 puta

U gradskoj upravi su ta putovanja misteriji o kojima se raspredaju razne spekulacije. Saznajemo i da je često imao opravdanja poput otvaranja izložbe ili sastanka
Vidi originalni članak

Program međunarodne i međugradske suradnje na koji su se pozvali iz Grada Zagreba je općenit i u njemu nema detalja o planiram putovanjima.

U službenom odgovoru Zagreba nisu opovrgnuli da je u pet godina gradonačelnik Milan Bandić putova 62 puta u Rim. To je u prosjeku, više nego jednom mjesečno. Ali su pobrojali sve gradove u koje je putovao u 18 godina. Iako smo ih pitali je li gradonačelnik putovao i u jedan drugi grad tako često kao u Rim, odgovor nismo dobili. Ali su naglasili da je sve sukladno programu međunarodne i međugradske suradnje.

NA TROŠAK GRADA Bandić jako voli Rim: Posjetio ga je čak 62 puta u pet godina

Sve će provjeriti i Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa jer je putovanja platio Zagreb i isplatio Bandiću dnevnice iako se nije sastajao s predstavnicima rimske uprave. U gradskoj upravi su ta putovanja misteriji o kojima se raspredaju razne spekulacije. Saznajemo i da je često imao opravdanja poput otvaranja izložbe ili sastanka. Anka Mrak Taritaš je zatražila da DORH provjeri kako je i zašto trošen novac na ta putovanja. Uz to je objavila ilustraciju Bandića kao imperatora u fontani. I Sandra Švaljek će sutra pozvati Bandića da vrati novac potrošen za privatna putovanja u gradski proračun.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Usora1 21.05.2018.

    javila se jedrilicarka, mis gunje i sire okolice, daleko ce dogurati istraga ako je potencioniraju dokazani smutljivci.... a sto se bandica tice, pa covjek je samo jedanput mjesecno hodocastio u rim, valjda se isovijedao kod pape jer ga ovi nasi ne mogu razrijesiti...

  • projekt_venus 20.05.2018.

    Bandić je išao 62 puta u Rim gledati fontane. Svi već znamo da je slab na vodu i na sve ono iz čega izlazi voda; pipe, šlauf, fontane, tuševi,…pa čak i dječji pištolji na vodu :)

  • ina67 20.05.2018.

    Gunja je sad prelijepo mjesto, a vi nastavite vrijeđati i braniti Bandića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare